Sunnuntai 31. toukokuuta.
Nimipäivää viettää Helka, Helga, Helge, Helga
Julkaistu 30.6.2016 07:00

Miten RV palveli konferenssissa?

Ristin Voitto on kehittänyt paperilehden rinnalla voimakkaasti myös sähköisiä palveluja. Uudet tuotteet www.ristinvoitto.fi-verkkolehti, näköislehti ja sähköiset RV-uutiset ovat kesän ajan vielä vapaasti kaikkien käytössä. Senkin jälkeen sähköinen palvelu kuuluu kaikille Ristin Voitto -lehden tilaajille.

Myös Juhannuskonferenssin uutisoinnissa Ristin Voiton toimitus hyödynsi verkkoa uudella tavalla.

Miten konferenssin RV-uutisointi on kehittynyt viime vuosina, verkkotoimittaja Anna Lehtinen?
– Tämä oli toinen vuosi, kun Ristin Voiton toimitus uutisoi tapahtumasta myös lehden verkkosivuilla. Laajensimme uutisointia tänä vuonna kahteen uuteen kanavaan: RV-videouutisiin ja Facebookiin.

Mitä haasteita lisääntynyt verkon käyttö tuo RV-toimitukselle?
– Haasteet ovat samat kuin toimittajakunnalla kautta maailman: on otettava nopeasti haltuun uusia välineitä ja työ erityisesti tapahtumissa on nopeatempoisempaa kuin ennen. Emme kuitenkaan halua tinkiä yhtään tekemisen laadusta ja sisällön hengellisestä rakentavuudesta.

Mikä on konferenssitiedotuksen, UskoTV:n, Radio Gospelin ja Ristin Voiton työnjako juhlien viestinnässä?
– UskoTV ja Radio Gospel vastaavat tapahtuman reaaliaikaisesta välittämisestä sähköisiä kanavia pitkin. Konferenssitiedotus taas on tapahtuman virallinen tiedottaja, joka kertoo asioista pääsääntöisesti ensimmäisenä ja viestii tapahtumasta myös kristillisten yhteisöjen ulkopuolelle.

– Ristin Voiton rooliksi on muodostunut tuottaa laadukasta journalismia konferenssista ja kertoa tapahtumasta myös muille kuin helluntailaisille kristityille. Se tapahtuu erityisesti Seurakuntalainen-uutisportaalin kautta.

Juhannuskonferenssissa oli paljon kiinnostavia vieraita. Hyödynsikö RV heidän läsnäoloaan?
– Toki teimme juhannuksena myös ”kartoitustyötä” paperilehteä ajatellen. Konferenssi onkin vuoden tärkein tapahtuma mielenkiintoisten ihmisten ja asiantuntijoiden löytämiseksi haastatteluja varten.

Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!