Torstai 28. toukokuuta.
Nimipäivää viettää Alma, Alma
Julkaistu 28.7.2016 07:00

Mikä ihmeen teematilaisuus?

Minulle ja monelle muullekin oli yllätys, kun Juhannuskonferenssin perinteinen romanikokous oli muutettu teematilaisuudeksi. Hyvät päättäjät ja suunnittelijat, te ette voi muuttaa perinteistä romanikokousta millään teemalla tai vastaavalla nimikkeellä joksikin muuksi. 

Ja toiseksi: miksi ette tehneet tuosta tilaisuudesta DVD:tä, jolla olisi hyvä evankelioida ja pitää Konferenssitiedotus Juhannuskonferenssi herättää jälleen jälkikeskustelua. Monet asiat saavat kiitosta, mutta muun muassa musiikin yksipuolisuutta, desibelien voimakkuutta ja ohjelmanimikkeitä arvostellaan. pieniä kotikokouksia varsinkin pienillä paikkakunnilla? Ymmärrän kyllä, että UskoTV:n kautta voi katsoa koko konferenssiohjelman, ja lieneekö se myös syynä varsinkin romanitilaisuuden yleisökatoon. Taitaa mennä kohta siihen, että kaikki voidaan katsoa kotona television ääressä eikä tarvitse lähteä mihinkään. Käy niin kuin Amerikassa: kun raveja voi katsella joka kioskissa ja kuppilassa, raviradalla ei ole enää ihmisiä. Tähänkö te päättäjät tähtäätte? Onko tarkoitus vähentää romaneja vuoden kohokohdasta, konferenssista? 

Toivon – ja varmaan moni muukin toivoo – että jatkossa olisi perinteinen romanikokous. 

Muuten olin kyllä tyytyväinen Juhannuskonferenssiin, ja myös säät olivat mitä mahtavimmat. Koska olin itse talkoissa, en päässyt jokaiseen tilaisuuteen mukaan. Petyin kuitenkin, kun ostin ainoan DVD:n Kaikki saa Herralle laulaa -tilaisuudesta. Sen taso oli niin huono, että joudun sen palauttamaan. 

Kiitos kuitenkin teille kaikille, jotka vaikutitte siihen, että meillä oli konffa 2016. Mutta jatkuuko se edelleen, jos koko ohjelma muutetaan kertaheitolla?


Markku Vikajärvi
Luulaja, Ruotsi


Jaa
Pienen kylän herätys
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
Ruotsissa ”koronaväsymystä”
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!