Torstai 4. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Toivo, Selim
Julkaistu 1.3.2016 00:00

Mielipide: Uudistukaamme mieleltämme

Lähtökohta kaikessa elämässä, ajattelussa ja olemisessa olisi hyvä olla Jeesuksen risti, hautaan laskeminen, ylösnousemus ja taivaaseen
astuminen. Miksi? Siksi, että kun Jeesus kuoli ristillä, meidän vanha ihmisemme – eli me itse – kuolimme yhdessä hänen kanssaan (Room. 6). Tuon hetken jälkeen meillä ei ole ollut Kristuksesta irrallista olemassaoloa. Meidät on ikuisiksi ajoiksi yhdistetty häneen, koska kuolema on peruuttamaton leikkuri ja erottaja.

"Kun Kristus kuoli, hän kertakaikkisesti kuoli eroon synnistä. Kun hän nyt elää, hän elää Jumalalle. Ajatelkaa tekin samoin itsestänne: te olette kuolleet pois synnistä ja elätte Jumalalle Kristuksessa Jeesuksessa."

Tämä on historiallinen fakta, tuntuipa meistä siltä tai ei. Niinpä jos meidät kastettiin hänen kuolemaansa, meidät laskettiin myös hautaan, herätettiin ylös ja asetettiin Isän oikealle puolelle hänen kanssaan eli hänessä.

Isän oikealla puolella oleminen on meidän tämän päivän todellisuutemme. Meidän aarteemme eli sydämemme on jo asetettu taivaallisiin.
Identiteettiongelmamme on ratkaistu. Meidät ja meidän jumalasuhteemme on jo täydellisesti parannettu Kristuksen kuoleman, ylösnousemuksen ja taivaaseen astumisen myötä.

Mielen uudistuminen on tähän totuuteen turvautumista ja palaamista siihen yhä uudelleen.


Risto Mikkonen
Helsinki

Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!