Keskiviikko 8. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Turo, Turkka, Tor, Tore, Tora
Julkaistu 1.3.2016 00:00

Mielipide: Hälyttäviä uutisia Norjasta

Uutistietojen mukaan Norjan lastensuojeluviranomaiset ovat ottaneet huostaan helluntailaisen pariskunnan viisi lasta. Koulusta vietiin perheen kaksi tyttöä vanhempien tietämättä siitä mitään. Sen jälkeen kotoa haettiin väkivaltaisesti kaksi poikaa. Seuraavana päivänä viranomaiset hakivat vielä kolmen kuukauden ikäisen poikavauvankin.

On erityisen raskauttavaa viedä äidiltä imeväinen vauva! Syyksi viranomaiset ilmoittivat, että vanhemmat olivat juurruttaneet lapsiinsa kristinuskoa ja edustivat ”radikaalia” uskoa. Viranomaisilla ei ollut edes mitään virallisia asiakirjoja mukanaan, kun he hakivat lapset.

Netissä on dokumentti siitä, kuinka toisesta perheestä vietiin yksi kouluikäinen tyttö ja noin vuoden vanha lapsi. Kolme poliisia ja yksi naispuolinen poliisien avustaja menivät tuohon kotiin. Naisavustaja otti heti äidin sylistä pikkulapsen ja vei hänet pois. Perheen koulutyttö teki parkuen niin kovaa vastarintaa, että hänen väkivaltaiseen poisviemiseensä tarvittiin kahta poliisia. Kolmas poliisi puhui itkevälle äidille. Molemmat tapaukset tapahtuivat päivällä, jolloin perheiden miehet olivat töissä.

Norjassa on tapahtunut kymmenittäin samantapaisia huostaanottoja, joiden syynä on kristinuskon juurruttaminen lapsiin. Valitusoikeutta huostaanotoista ei ole.

Tämä rikkoo räikeästi uskonvapauslakia ja ihmisoikeuksia. Miten pitkälle norjalainen yhteiskunta onkaan sortunut antikristilliseen ajatteluun. Siellä ei ainoastaan määrätä, mitä kouluissa ja ensiopetuksessa saa opettaa, vaan myös mitä vanhemmat itse saavat opettaa omille lapsilleen kotona. Ajatuksena on, että lapset kuuluvat valtiolle.

Näyttää siltä, että vapaakristilliset kirkkokunnat ovat erityisessä vaaravyöhykkeessä, koska siellä on vallalla raamatullinen uskonkäsitys, jossa Jumala on sekä rakastava että pyhä, eikä hän salli syntielämää.

Onko tässä ajattelemisen aihetta myös meille Suomessa? On vaarallista sallia yhteiskunnassa epäraamatullisia päätöksiä, jotka muovaavat koko yhteiskunnan suuntaa antikristilliseksi.

On siis tärkeää miettiä, ketä äänestää. Jonakin päivänä ollaan niin pitkällä, että Norjan kaltaiset tapahtumat ovat mahdollisia.

Olkaamme siis hereillä vielä nyt, kun se on mahdollista.


Eivor Beckmann
Teologian maisteri
Kaarina

Jaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!