Sunnuntai 7. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Suvi, Robert, Roope, Robert, Robin
Julkaistu 26.1.2017 00:00

Merkkipäiviä: Leo Kunnas 60 vuotta

”Kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat” (Room. 8:28). Tämä raamatunlause tuli hyvin todeksi Leo ”Leka” Kunnakselle jo pienenä poikana, kun hänen kotinsa taloyhtiön perunakellariin oli murtauduttu. Perheen komerosta ei viety mitään, mutta sinne oli tuotu kitara, jota Leka oli pitkään toivonut. Se, miten kitara oli sinne ilmestynyt, ei selvinnyt koskaan.

Tästä lähti Lekan kitaransoiton harjoittelu ja harrastus, joka on ollut hyvin monelle siunaukseksi vuosien varrella. Uskaltaisin sanoa niinkin rohkeasti, että jokainen helluntailainen on joskus kuullut hänen soittoaan, niin monella Prisman/Aikamedian äänitteellä Leka on soittanut.

Prisma-musiikin tehokkaan tuotantotiimin muodostivat 1970- ja 80-luvuilla Seppo J. Järvinen, Kaj Karjalainen ja Leo Kunnas. Yhdessä he tuottivat, sovittivat ja soittivat yli sadalla levyllä. Tähän voisi kirjoittaa pitkän ja mielenkiintoisen tarinan Lekan työhistoriasta, soittokeikoista, soiton opettamisesta ja levyjen tuottamisesta, mutta haluan nostaa mieluummin esiin asian, josta me monet Lekan kanssa yhteistyötä tehneet tunnemme hänet parhaiten. Lekan palveleva asenne on jotain sellaista, jossa toteutuu rakkautena vaikuttava usko. Hänellä on valmius palvella aina erilaisissa tilaisuuksissa ammattitaitoisesti, nöyrällä ja lempeällä asenteella. Silloin meidän muiden on helppo touhuta, kun tiedämme, että Leka on paikalla.

Leka, täytät 60 vuotta 7.2.2017. Kiitän sinua meidän kanssasi yhteistyötä tehneiden puolesta kaikista hyvistä soitoista, nauruista ja yhteydestä. Toivotan taivaan Isän antamaa iloa ja rauhaa tuleviin päiviisi.

Haluaisin omistaa Käyn kohti Sinua -laulun ensimmäisen säkeistön sanat sinulle. Ne sopivat siihen, mitä olet ja miten elät:

Käyn kohti sinua, oi Herrani,
tietäni viitoittaa pyhä ristisi.
Virteni matkalla soi täynnä toivoa.
Käyn aina, Herrani, kohti sinua

Jim Hakola

Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!