Perjantai 3. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Arvo, Egil, Ejvind, Öjvind
Julkaistu 6.10.2016 00:00

Lopun ajan uskova, ole valveilla!

Elämme lopun aikoja. Siispä meillä ihan jokaisella uskovalla on peiliin katsomisen aika. On syytä päivittää tilanne, missä mennään. Raamattu sanoo: ”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta. Sillä niitä ovat ne, jotka tungettelevat taloihin ja pauloihinsa kietovat syntien rasittamia ja monenlaisten himojen heiteltäviä naisparkoja, jotka aina ovat opetusta ottamassa, eivätkä koskaan voi päästä totuuden tuntemiseen.” (2. Tim. 3:1–7.)

Saarnataanko näistä asioista nyky-yhteiskunnassa, joka on kaiken maailman opintuulten riepoteltavana. Ja kuuleeko näistä asioista puhuttavan Jeesusta Kristusta rakastavissa seurakunnissa? Valitettavan vähän. Näihin viimeisiin päiviin uskovien on tärkeä liittää Hengen hedelmä: ”Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen” (Gal. 5:22). Noudatatko näitä omassa arkielämässäsi? Omalta kohdaltani täytyy myöntää, että parannuksen paikalla ollaan joka päivä.

Herramme saapuu pian. Pidä huolta siitä, että kuljet hänen voittosaatossaan kotia kohti. Ennen kaikkea huolehdi siitä, että nimesi on elämän kirjassa ja kuulet Pyhän Hengen kuiskauksen korvissasi:

”Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.”

Lue Jumalan sanaa joka päivä ja rukoile Vapahtajaa sydämessäsi. Älä karta seurakuntasi kokouksia. Muista rukouksin pastoreita sekä kaikkia Jumalan valtakunnan työssä olevia. Ennen kaikkea rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi, ja pidä Jeesus Kristus ykkösenä elämässäsi, niin perillä sinua odottaa voittopalkinto.


Ilmo Mattila
Seinäjoki

Jaa
Ennen puhuttiin liikaa, nyt asiasta vaietaan – Sanoma Jeesuksen paluusta tärkeä
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!