Lauantai 23. helmikuuta.
Nimipäivää viettää Aslak
Julkaistu 1.3.2016 00:00

Liberaalit tuhoavat suomalaisen yhteiskunnan arvot

Kahden viime vuosikymmenen aikana suomalaiset on totutettu uuteen sanapariin ”poliittisesti korrekti”. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että liberaalit ovat nostaneet jonkin suomalaisille entuudestaan tavanomaisen asian julkiseen keskusteluun poliittisella taka-ajatuksella.

Liberaalit ovat pyrkineet manipuloimaan kansaa tasa-arvoon ja suvaitsevaisuuteen ymmärtämättä, mitä näillä käsitteillä tarkoitetaan – ja ennen muuta, mitä niillä ei tarkoiteta. Tiedeuskovat ja valistuneet ihmiset sekä heidän tukenaan olevat ”edistykselliset” puolueet ja valtamedia ovat saaneet hyväksytettyä julkisuudessa omat agendansa. Jos joku kannattaa Raamatun sanaa sellaisenaan, hänet leimataan vihapuhujaksi, rasistiksi, vanhanaikaiseksi ja yksisilmäiseksi yhden totuuden kannattajaksi.

Hyvänä esimerkkinä tästä asenteesta on vuosittain käyty Suvivirsi-keskustelu. Siinä vaaditaan kristittyjen myöntymistä pienen vähemmistön toiveisiin. Tämä sama kiinnostus tasa-arvoon ja ”poliittiseen korrektiuteen” on surkuhupaisasti toiminut myös Brunbergin Neekerinsuukko-herkun ja vanhan LakuPekka-lakritsin nimen muuttamiseksi.

Asiassa on vain se kummallinen puoli, etteivät ne väestöryhmät, joiden takia meitä yritetään kouluttaa korrekteiksi, itse toivo moisia ”kunnianosoituksia”. Maahanmuuttajat itsekin vitsailevat näille asioille ja termeille.

Myös seksuaalisen tasa-arvon vaatimuksessa, jota suvaitsevaisuuden puolestapuhujat ajavat, on yksi ihmeteltävä ristiriita: muslimien pyhä kirja, Koraani, ei suosi sateenkaariväkeä lainkaan. Valtaosa maahanmuuttajistamme on muslimeja, mutta suvaitsevaisuuden puolestapuhujat eivät aja seksuaalikysymyksissä heidän etujaan, vaikka Suvivirren vastustaminen liittyy juuri näiden maahanmuuttajien etujen kuviteltuun ajamiseen.

Pääasia lieneekin se, etteivät Raamatun kannattajat saisi esiintyä julkisesti ja puolustaa uskoaan ääneen.


Juhani Valo
Helsinki

Jaa
Jees-lehti projektilehdeksi
Jees-lehti projektilehdeksi
Priorisointi kannattaa
Lapsityö luupin alle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!