Torstai 4. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Toivo, Selim
Julkaistu 20.10.2016 00:00

Kristoforoksen laulut johtivat sisälle uskoon

Olin ollut 1980-luvun alkupuolella herätyksessä jo useamman vuoden ja hengelliset asiat kiinnostivat. Olin käynyt evankelis-luterilaisen seurakunnan tilaisuuksissa, mutta en saanut vastausta siihen, miten Jeesuksen voi löytää henkilökohtaisesti.

Helluntaiseurakunnasta en tiennyt mitään, vaikka paikkakunnalla sellainen oli.

Sitten näin lehdestä ilmoituksen, että paikkakunnalle tulee teetupabussi. Menin kuuntelemaan sieltä kuuluvia lauluja ja sitten kävelin myös bussiin sisälle. Kysyin, oliko siellä soitettua kasettia myynnissä. Ei ollut, mutta kasetti lahjoitettiin minulle. Se oli Kristoforos-yhtyeen Olen kuullut on kaupunki tuolla -niminen äänite.

Kuuntelin kasettia kotona ja ajattelin, että varmasti jossakin on oltava taivas, koska muuten ei voi olla näin ihania lauluja. Kasetin laulut olivat kerrassaan taivaallisia etsivälle sielulleni, ja niiden sanojen kautta pääsin ymmärtämään taivastien.

Pian tämän jälkeen tein kotonani uskonratkaisun Jeesuksen puoleen, joka on kantanut minua uskossa nyt jo yli 33 vuotta. Uskonratkaisun jälkeen täytyin myös Pyhällä Hengellä ja sain kielilläpuhumisen armolahjan. Sitten lähdin ensimmäisen kerran helluntaiseurakuntaan ja kerroin, että haluan uskovien kasteelle. Siitä lähtien olen kuulunut helluntaiseurakuntaan.

Olen todella kiitollinen, että löysin elävän Jumalan ja elävän seurakunnan. Kristoforoksen kasetti auttoi minua löytämään elämän tarkoituksen, ja kasetti on vieläkin parhaimpia aarteitani. Sen laulut ovat kauniita ja puhuttelevia. Niistä löytyy etsivälle taivastie.

Liisa Niskanen
Sotkamo

Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!