Perjantai 22. helmikuuta.
Nimipäivää viettää Tuulikki, Tuuli, Tuulia
Julkaistu 7.7.2016 10:48

Konferenssin radiokokous yllätti

Kuuntelin sunnuntaina 26.6. klo 11–12 Juhannuskonferenssista lähetetyn radiokokouksen. Kokous oli hyvä. Elli Meklinin puhe oli mielenkiintoinen ja hyvin valmisteltu. Sisar ei puhunut ”tuossa penkissä tuli mieleeni” -tyyliin, vaan puheen sisältö oli täyttä asiaa. Ylistysmusiikki oli tasokasta ja antaumuksella suoritettu.

Mutta silti radiokokouksesta jäi kuva, että se oli kuin ”hatusta vedetty”, jonkinlainen kokoushan tapahtumasta pitää aina lähettää.

Juhannuskonferenssin radiokokous on kuitenkin helluntailiikkeen ikkuna ulospäin. Parhaimmillaan se antaa mielenkiintoisen ja laajan kuvan helluntaiherätyksestä. Nyt ei kuitenkaan kerrottu mitään itse konferenssista, vaan puhe kesti noin 35 minuuttia ja ylistysmusiikki alkupuolen. Kenneth Karppisen laulut olivat kuitenkin koskettavia ja tilaisuuteen sopivia.

Mielestäni radiokokoukseen pitää paneutua huolella. Siinä tulee katsoa tarkasti, että ohjelma on ulospäin suunnattu ja enemmän evankelioiva. Helluntailiikkeellä ei pitäisi olla vaikeuksia löytää sopivaa laulu- ja soitto-ohjelmaa nasevan evankelioivan puheen yhteyteen.

Kirjoitan tämän kaikella rakkaudella ja kunnioituksella, etten loukkaisi ketään sanoillani.

Nautitaan Suomen ihanasta ja kauniista kesästä!


Niilo Mäenpää
Turku


Jaa
Priorisointi kannattaa
Lapsityö luupin alle
Lääkäri, joka ei pelännyt puhua
Merkityksellisyys luo perustan työmotivaatiolle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!