Maanantai 1. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Teemu, Nikodemus, Rabbe
Julkaistu 18.8.2016 00:00

Kiitos Kari Korhoselle

Olin jälleen mukana tämän vuoden Juhannuskonferenssissa. Tapani on käydä tutustumassa myös Aikamedian kirja- ja äänitepisteeseen, koska olen innokas lukija ja painetun sanan levittäjä.

Aikamedian osastolla huomasin yhden nurkkauksen, jossa oli tarjous: kolme kirjaa sai kymmenellä eurolla. Se oli lottovoitto.

Siinä oleskeli sattumalta myös pastori Kari KK Korhonen, joka alkoi esitellä minulle näitä kirjoja. Ja kas kummaa, hän suositteli minulle omaa kirjaansa Huutavat kivet.

Ajattelin ensin, että onpa itserakas tyyppi, kun suosittelee omaa kirjaansa. Mutta olin lukenut hänestä aikaisemmin tehdyn kirjan KK – kuoleman kauppias, ja ajattelin, että ostan tämän uudenkin kirjan uteliaisuudesta, ja nähdäkseni, kuinka paljon veli KK on muuttunut hengellisesti.

Ja täytyy tunnustaa, että ei ole koiraa karvoihin katsomista. Jos en olisi kirjaa ostanut, olisin jäänyt paljosta vaille. Huutavat kivet on todella rakentava, syvällinen ja rehellinen kirja. KK ei kaunistele lähetystyötäkään Intiassa vaan tuo esille omat heikkoudet. Kuinka moni vanhempi veli tai sisar on yhtä rehellinen? Ajattelin myös sitä, kuinka nopeasti KK on valmistettu omaan palvelustehtäväänsä.

Kiitos, Kari Korhonen, että olit paikalla ja suosittelit kirjaasi. Jatka samalla linjalla: ole suora, luja ja rehellinen edelleenkin. Siunausta työllesi! Ja kiitos Jumalalle, että sain taas yhden veljen lisää esirukouslistalleni.


Markku Vikajärvi
Luulaja, Ruotsi
markku.vikajarvi@home.se

Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!