Torstai 21. helmikuuta.
Nimipäivää viettää Keijo
Julkaistu 4.8.2016 07:00

Juhannuskonferenssi palvelee kokonaisia perhekuntia

Kirjoittaja on kiitollinen konferenssin tarjonnasta, joka tuo siunausta kaikenikäisille. Hänen mukaansa konferenssin tulisikin olla eri sukupolviayhdistävä juhla. Kuva: KonferenssitiedotusHelluntailiikkeen jokavuotinen Juhannuskonferenssi panostaa ohjelmassaan koko perheen huomioimiseen. Niinpä on ilahduttavaa todeta, miten kokonaiset perhekunnat ”vaelsivat ylös Keuruulle” jälleen tänä kesänä yhteiseen vuotuiseen juhlaamme.

Minäkin sain puolisoni ja lasteni kanssa olla siellä mukana. Samoin tyttäremme, vävymme ja
kummankin tyttären vanhimmat lapset osallistuivat konferenssin talkoisiin. Muistelin samalla Katinalan konferenssiaikoja, jolloin muun muassa saarnaaja Eino Heinonen siunasi kumpaakin tytärtämme. Meidän tuleekin osallistua perhekunnittain juhlille ja tuoda myös lapsemme sinne mukaan. Näin he eivät aikuistuttuakaan etsi lähteitä muualta.

Koin myös juhannusjuhlamme musiikkitarjonnan anniltaan hyvänä ja merkityksellisenä. Onhan kyseessä tavallaan katselmus ja uskovien yhteen tuleminen, jossa kiitämme ja ylistämme seurakunnan Herraa hänen uskollisuudestaan. Minusta Keuruulla kuultu
ylistysmusiikki, samoin kuin kaikki muukin esitetty musiikki, oli sanomansa puolesta tuntojamme hoitavaa. Siinä ylistettiin Jumalaa, eikä korotettu ihmistä. Erityisesti kiitän Gospelrekan monipuolisesta tarjonnasta, joka säväytti kaikkia kuulijoita lapsesta vaariin.

Helluntaikansan matkakohteena olkoon tulevinakin juhannuksina Keuruun konferenssi. Sen tarjonta rakentaa ja koskettaa kaikkia ikäluokkia.

Kun koemme perhekuntina yhteistä elämää lapsista ja nuorista varttuneisiin aikuisiin ja vaariin, kuten allekirjoittaneen perheessä, voimme osallistua kaikenlaiseen musiikkiin, myös ylistysmusiikkiin. Eikä konferenssin tarjonta karkota meitä yhteisestä tapahtumastamme
vaan innostaa osallistumaan siihen vuodesta toiseen.

Erityisen kiitokseni haluan osoittaa konferenssitoimikunnalle ja Ison Kirjan johtajalle, Marko Halttuselle, onnistuneesta ja siunatusta Juhannuskonferenssista.


Jorma Kuosmanen
Lohja

Jaa
Priorisointi kannattaa
Lapsityö luupin alle
Lääkäri, joka ei pelännyt puhua
Merkityksellisyys luo perustan työmotivaatiolle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!