Sunnuntai 17. helmikuuta.
Nimipäivää viettää Väinö, Väinämö
Julkaistu 1.3.2016 00:00

Herää tukemaan kristillistä mediatyötä

Nyt jos koskaan on kaikkien uskovien herättävä tukemaan kristillistä mediatyötä. On tärkeää, että mahdollisimman moni ihminen saisi kokea lohdutusta, apua ja tukea elämässään kristillisten kanavien kautta sekä löytää myös pelastuksen ihmeen.

Jos meitä uskovia olisi Suomessa vaikka 100 000 ja jokainen tukisi säännöllisesti kristillistä mediatyötä vain yhdellä eurolla kuukaudessa, siitä tulisi jo mukava summa rahaa tärkeään työhön. Kannattaa miettiä, mitä kanavaa tukee. Itse olen tukenut säännöllisesti kahta kristillistä
mediakanavaa isoilla summilla ja kolmatta kanavaa satunnaisesti pienemmällä summalla. Hengellisiä lehtiä taas voi tukea tilaamalla niitä. Mielestäni olemme velkaa tämän lähimmäisillemme.

Aika on loppumassa. Jeesus tulee pian. Miksi emme siis tarjoaisi pelastuksen mahdollisuutta uskosta osattomille? Haluammehan, että mahdollisimman moni ihminen pelastuisi. Voit esimerkiksi jättää jollakin viikolla pullan tai suklaapatukan syömättä ja antaa siitä säästyvän rahan hengelliseen mediatyöhön.


Anita Hartikainen
Kerava

Jaa
Lahdessa kristillinen päiväkoti jo yli 30 vuotta
Näin tavoitetaan suurkaupungit
Lääkäri, joka ei pelännyt puhua
Merkityksellisyys luo perustan työmotivaatiolle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!