Perjantai 22. helmikuuta.
Nimipäivää viettää Tuulikki, Tuuli, Tuulia
Julkaistu 8.9.2016 00:00

Helluntaiseurakuntien musiikki ry:n vastine

Ristin Voiton mielipidepalstalla (RV 31) toimituspäällikkö Anssi Tiittanen tulkitsee ja tekee vääriä johtopäätöksiä Helluntaiseurakuntien Musiikki ry:n julkaisemasta kannanotosta.

HSM ry:n kannanotto koskee ennemminkin seurakuntamusiikin suuntaa, tulevaisuutta. Yhdistyksen toiminnan lähtökohtana on, että musiikki yhdistää ihmisiä. Nyt siitä on tulossa erottava tekijä seurakunnissa. Yhtäläisen musiikkimieltymyksen varaan on jo perustettu uusia seurakuntiakin.

HSM:n jäsenet (noin 650) edustavat maamme hengellisen musiikin kenttää laidasta laitaan, ylistysmusiikki mukaan lukien. Pyrimme tukemaan kaikkia. HSM ry:n toimijat edustavat myös kohtuullisen laajaa otantaa sekä maantieteellisesti, musiikkityylillisesti että osaamiseltaan. Kukin meistä on seurannut seurakuntamusiikin virtauksia jo pitkään, joten mistään hetkellisestä huolenaiheesta ei ole kyse.

Ottamatta sen enempää kantaa kokouskulttuurikysymykseen, koemme, että Tiittasen kirjoituksen sanavalinnat ”riita”, ”sota” ja ”taistelu” ovat absurdeja ilmaisuja keskustelussa, jossa puhutaan musiikista ja pyritään rakentamaan keskinäistä yhteyttä ja ymmärtämistä.


Helluntaiseurakuntien musiikki ry:n hallitus

Jaa
Jees-lehti projektilehdeksi
Jees-lehti projektilehdeksi
Priorisointi kannattaa
Lapsityö luupin alle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!