Perjantai 5. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Sulevi, Stig
Julkaistu 19.1.2017 00:00

Evoluutioteorialle ei löydy tieteellisiä todisteita

Tapio Lehtonen kirjoitti alkuräjähdyksestä, evoluutioteoriasta ja luomiskertomuksesta tavalla, joka ei ole sopusoinnussa Raamatun eikä tieteenkään kanssa (RV 50/2016). Raamatun kertomusta ja evoluutioteoriaa ei voi sovittaa yhteen.

Parhaiden hepreankielisten Raamatun asiantuntijoiden yksiselitteinen kanta on, että luominen tapahtui kuudessa nykykäsityksen mukaisessa vuorokaudessa. Vaihtoehtoista selitysmallia heprean kielestä ei löydy.

Teologisesti on järkyttävää väittää, että luomakunta ja ihminen sen myötä ovat evoluution mukaisesti kehittyneitä raa´an kilpailun kautta. Syntiinlankeemus ja luomakunnan harmonian tuhoutuminen sen seurauksena olisi evoluution valossa ja tällaisen kilpailun jälkeen lähinnä naurettavaa. Evolutionistit naureskelevatkin tällaiselle väittämälle sen epäloogisuuden vuoksi.

Tieteellisin perustein evoluutioteorialle ei löydy mitään todisteita. Päinvastoin mitä pidemmälle Darwinin päivien jälkeen on päästy ja uusia tieteellisiä todisteita löydetty, sitä enemmän evoluutioteoria on saanut uusia nauloja jo perusteellisesti suljettuun arkkuunsa. Evoluutio ei ole tiedettä. Se on uskonto.

Fysiikan opein ei päädytä 13,8 miljardiin vuoteen maailmankaikkeuden iässä. Kosmologia eli astrofysiikka väittää näin, mutta se ei olekaan todisteellista tiedettä. Mitään todistettuja välimuotoja lajista toiseksi ei ole löydetty, vaikka niitä pitäisi olla miljardeja, jos lajin kehitystä toiseksi olisi olemassa. Edes evoluutio-opin ”guru” Richard Dawkins ei pystynyt mainitsemaan ensimmäistäkään tällaista tapausta, kun sitä häneltä kysyttiin.

Evoluution historian aikana esiintyneitä välimuotoja on esitetty, mutta ne todistettu vääriksi tai ammuttu alas ”ankkoina”. Oppikirjoissa näitä ankkoja tosin on – siis valheellisena todistusaineistona.

Kemialliset ja fysikaaliset lainalaisuudet ovat karkeassa ristiriidassa maailmankaikkeuden väitetyn alkuräjähdyksen ja sitä seuranneen ”kehityksen” kanssa. Matemaattinen todennäköisyyslaskenta ei anna mitään mahdollisuutta ensimmäisenkään alkeellisimman solun kehitykselle edes tuhansissa miljardeissa vuosissa.

Ja sitä paitsi ei ole olemassa alkeellista solua. Solun rakenne on niin hienoa suunnittelua, että on naurettavaa väittää sen syntyneen sattumalta. Viimeisin Nobel-palkinnon arvoinen solun DNA- ja RNA-rihmojen korjausmekanismin löytäminen osoittaa itsestään syntymisen naurunalaiseksi. Näitä evoluution kumoavia todisteita löytyy nykyään pilvin pimein.

Karrikoiden voitaisiin tämä evoluutioteoria pelkistää siihen, että alussa tyhjä räjähti ja luonnonlakien vastaisesti tyhjä muuttui kiviainekseksi, joka rupesi luonnonlakien vastaisesti kasaantumaan. 4,5 miljardia vuotta sitten epämääräisissä olosuhteissa joku kivenmurikan johdannainen heräsi henkiin. Näinhän tämä satu sitten jatkuu vastoin luonnossa havaittavia ja todistettuja luonnonlakeja.

On valitettavaa, että jopa uskovat tähän valheeseen uskovat. Raamatun tieto maailmankaikkeuden alusta on ainoa totuus.


Aapi Lonnakko
Posio

Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!