Lauantai 30. toukokuuta.
Nimipäivää viettää Pasi, Rurik
Julkaistu 23.2.2017 00:00

Evankelistakodin elämä kirjaksi

Vilppulan Ajosharjulla, kauniin Ajosjärven rannalla, on komea Pihlajamäen kartano, joka tunnetaan helluntailiikkeen parissa paremmin nimellä Evankelistakoti. Vuosikymmenien aikana kodissa on asunut ja vieraillut valtava joukko ihmisiä, ja monenlaisia asioita on Pihlajamäessä tapahtunut.

Nyt on aika laittaa kirjoihin ja kansiin Evankelistakotiin liittyviä tarinoita, muistikuvia, hauskoja sattumia sekä tosikertomuksia Jumalan johdatuksesta ja huolenpidosta vuosikymmenien aikana. Tässä tarvitaan niiden ihmisten apua, jotka ovat viettäneet kodin suojissa pitempiä tai lyhempiä aikoja.

Toivoisimme, että mahdollisimman moni kirjoittaisi muistiin jotain niistä hetkistä, jolloin on ollut Evankelistakodissa, joko lepäämässä, viettämässä lomaa, ahkeroimassa erilaisissa tehtävissä, puuhailemassa talkoolaisena, julistamassa Jumalan sanaa tai kokemassa Taivaan Isän antamaa virvoitusta. Kaikenlaiset pienetkin muistot ovat tärkeitä kirjaa tehtäessä. Ne voi kirjoittaa vaikka lyijykynällä ruutupaperille, mustekynällä kirjelehtiöön tai jos on sinut tietokoneen kanssa, niin mikä estää naputtelemasta muistoja myös sähköiseen muotoon.

Käsiala, oikeinkirjoitus tai muut sivuseikat älkööt olko esteenä muistojen kirjoittamiselle. Me muokkaamme tekstin sopivaksi ja lisäämme siihen pilkut, pisteet ja muut tarvittavat lisukkeet.

Myös valokuvat ovat tervetulleita.

Muistot, tarinat ja kuvat voi lähettää joko Evankelistakodille (Ajosharjuntie 59, 35700  Vilppula) tai suoraan kirjan kirjoittajan sähköpostiosoitteeseen: .

On tärkeää, että mahdollisimman moni kantaisi kortensa kekoon, sillä vain yhteistyöllä voidaan saada aikaan aidosti Evankelistakodin näköinen kirja.

Evankelistakodin hallituksen ja henkilökunnan kanssa hanketta toteuttamassa

Paavo Rauskanen
Vilppula


Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!