Maanantai 1. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Teemu, Nikodemus, Rabbe
Julkaistu 2.6.2016 00:00

Arviot: NotBadBand Tervetuloa kotiin

Jo reippaasti teini-ikänsä ylittäneiden miesten musiikista kuuluu sekä elämänkokemus että musiikillinen osaaminen ja monipuolisuus.

”Tänä isättömyyden ja monenlaisen rikkinäisyyden aikana armollinen sanoma rakastavasta Isästä on ajankohtainen, lohdullinen, rohkaiseva, turvallinen ja voimaa antava”,  saatekirjeessä sanotaan. Koko levyn läpi soi teema Isän rakkaudesta.

Levyn avausraita Aivan ihastunut sinuun soi levollisesti ja elämänmakuisesti. Lupausten laulu
on letkeä ja svengaa hyvin, mutta on silti sanomaltaan vahva. Tekstinä on taivaskaipuu ja se, että kaikki järjestyy ja päättyy hyvin. Musiikiltaan hieno vastakohta tälle on balladi Kanssani kuljen, syliisi suljen.

Musiikkityylit vaihtelevat balladeista reggaen, popin ja lattareiden kautta rokkiin. On hienoa kuulla myös uusia lauluja, jotka kaikki ovat yhtyeen laulajan Jari Mäkisen käsialaa.

Kuuden Turun seudulla vaikuttavan gospelmuusikon bändi on ollut tässä kokoonpanossa koossa neljättä vuotta. Bändin juuret juontavat jo kymmenen vuoden taakse.

Levy on hienosti ja monipuolisesti rakennettu kokonaisuus. Perinteisten bändisoittimien lisäksi levyllä soivat muun muassa nokkahuilu, sello, saksofoni ja trumpetti. Erityisesti mieleen jäivät Lassi Laamasen uljaasti soiva saksofoni ja Timo Talvion kitarasoolot.


Markku Sandberg

Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!