Maanantai 1. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Teemu, Nikodemus, Rabbe
Julkaistu 4.8.2016 07:00

Arvio: Lastenmusiikkia aikuisille?

Lasten kauneimmat hengelliset laulut 
Magnummusic 2016 

Levyä kuunnellessa tulee mieleen kysymys, onko Suomeen syntynyt uusi musiikkigenre: aikuisille tehty lastenmusiikki. Lapsille tätä levyä ei nimittäin ole tehty. Ehkä ajatuksissa on ollut lapsuutensa hengellisiä lauluja tenhoava, työmatkaansa autossa taittava tangokuninkaallisten ystävä. 

Viihdetoimisto Magnumliven artistikattaukseen kuuluu huomattavia iskelmäartisteja, jotka esiintyvät levyllä hieman tavanomaisten iskelmätoteutuksia yksinkertaisempien bändisovitusten kanssa. Solistien tulkinnat ovat iskelmällisiä, jopa tangohtavia. 

Levyllä on toki paljon ilahduttavaa: yhtyesovitukset ovat nykyaikaisia ja niissä pysytään peruskysymysten äärellä. Mukana on aitoja instrumentteja sointia tuomassa. Jostain syystä taustalaulua ei ole käytetty lainkaan. 

Ja on toki mukavaa kuulla maan taitavien iskelmätulkitsijoiden laulavan rakastavasta Taivaan Isästä, varjelevasta enkelistä ja rakkaasta Jeesuksesta. Tulkitsijoina ovat muun muassa Antti Ahopelto, Saija Tuupanen, Tommi Soidinmäki, Marita Taavitsainen, Teemu Roivainen sekä Amadeus Lundberg, jonka tulkinta kappaleesta Suojelusenkeli nostaa kylmät väreet, positiivisella tavalla.


Anssi Tiittanen


Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!