Keskiviikko 8. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Turo, Turkka, Tor, Tore, Tora
Julkaistu 11.2.2019 00:00

Haluatko kuulla profetioita?

Tuttavani ääni värähteli innostuksesta, kun hän kertoi, miten Suomessa vieraileva mies oli mahtava Jumalan profeetta. Niin mahtava, että Jumala teki ihmeitä hänen kauttaan. Ihmisiä parani ja tuli uskoon, uusia hampaitakin kasvoi suuhun. Myöhemmin tämä suuri Jumalan mies osoittautui patologiseksi valehtelijaksi, mutta tieto ei tuttavaani häirinnyt. Hän metsästää nyt uusia profeettoja, etenkin sellaisia, jotka juttelevat Jumalan kanssa taivaallisilla vierailuillaan ja lupaavat onnea, menestystä, ihmeitä ja merkkejä.

 

Eräs englantilainen kristitty kyllästyi naapuriinsa, joka kyseli päivittäin, josko Jumalalla olisi jokin profetia hänen elämäänsä; miehen rukoustiimi kun tunnettiin viisaudestaan ja osuvista tiedonsanoistaan. Eräänä päivänä mies vastasi naapurilleen: ”Tänään minulla on sinulle monta profetiaa. Voit lukea ne kaikki tästä”, hän jatkoi ja heilautti Raamattuaan.

Kun Jumala koskettaa yliluonnollisesti parantaen, saarnan, kirjan tai tapahtumien kautta, se on mykistävää ja ihmeellistä. Olen itsekin saanut kokea asioita, joista lääkäritkin ovat todenneet, ettei niitä pysty tieteellä selittämään. Mutta pääasia ei ole ihmeitten ja merkkien metsästys, vaan Jumalan tahdon, ajatusten ja teitten tunteminen ja niitten mukaan eläminen. Niistä meille kerrotaan Raamatussa.

 

Jos haluamme vierailla Jumalan luona, oppia tuntemaan Jeesukseen ja kulkea matkaamme Pyhän Hengen johdossa, saamme tarvittavat neuvot ja ohjeet Raamatusta. Siellä on kaikki. Ei ehkä vastausta siihen, ostaisimmeko uuden auton vai emme. Se kuuluu sarjaan ”käytä järkeäsi”. Tai vastausta siihen, alkaisinko soittaa pianoa vai maalata. Se kuuluu sarjaan ”käytä lahjojasi”.

 

Sen sijaan Raamattu on täynnä kuvauksia mielenkiintoisista henkilöistä ja heidän elämästään. Siellä on useita ennustuksia tulevista tapahtumista. Sieltä löytyy kehotuksia, opetuksia, siunauksia ja tuomioita.

 

 

Salme BlomsterJaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!