Tiistai 18. helmikuuta.
Nimipäivää viettää Kaino
Julkaistu 13.9.2016 13:46

Syksy piristyy kurssilla

Tiina Arvola

Kesälomat vietetty. Jep. Marjat poimittu. Jep. Marjat ja omenat mehustettu. Jep. Kanttarelleja poimittu litratolkulla ja jaettu puolelle sukua ja seurakuntaa. Jep. Syysloma kalenterissa. Jep. Kesälomakuvia tulee katseltua syksyn sateisina iltoina. Jep. Mitä muuta tekisin ennen kuin joulurauha laskeutuu maahan ja pääsen jouluhössötysten pariin?

 

Syyskuun lopussa Marko Selkomaa ja Pekka Perho johdattavat armolahjojen maailmaan. Viikonlopussa on varattu aikaa myös sielunhoidolle ja ylistämiselle. Lokakuussa olisi mahdollisuutta virkistää evankeliointitaitoja Xee-koulutusviikonloppuna. Siellä opetellaan, kuinka kohdata arkiympyröissä tämän päivän kiireinen ihminen ja kertoa hänelle: Jeesuksessa on sinunkin toivo tänään. Sitäkin pohditaan, kuinka kehittää ihmissuhdetaitojaan, ettei löisi ketään Raamatulla päähän vaan loisi ystävyyden ilmapiiriä, jossa olisi helppo kertoa rakastavasta Taivaan Isästä.

 

Matkalla eheämpään huomiseen -viikonlopussa lokakuun puolessavälissä voin oppia, että särkyneenäkin voin olla käyttökelpoinen. Esirukouspalvelua ja sydämesi asioitten kuuntelemista on tarjolla kokeneiden sielunhoitajien seurassa.

 

Vankila- ja kriminaalityön vapaaehtoistyöntekijöille on myös oma koulutusviikonloppu. Siellä saa käytännön ohjeistusta, kuinka toimia henkilön vankeusprosessin eri vaiheissa.

 

Marraskuussa onkin valinnan mahdollisuuksia opiston kurssitarjonnassa.  Seurustelevat parit, jotka kenties jo suunnittelevat ensi kesän häitä voivat saada uusia näköaloja avioliittoon. Avioliiton merellä jo vuosia purjehtineet voivat omana viikonloppunaan opetella syventämään suhdettaan ja peilata omia kokemuksiaan toisten pariskuntien näkemyksiin. Ehkäpä voi löytää rakkaastaan jonkin aivan uuden puolen.

 

Raamattua tutkitaan syvemmin tekstiä selittävässä saarnassa kolossalaiskirjeessä Marko Halttusen johdolla. Raamattuterapia on tarkoitettu sielunhoitajille ja terapeuteille. Raamattuhan on avain tämänkin alan työntekijöille.

 

Rukoilijat voivat saada lähtölaukauksen rukouksen maailmaan rukoustapahtumassa isänmaan puolesta. Se tarjoaa mahdollisuuden rukoilla rakkaan koti-Suomemme ja sitä koskevien asioiden puolesta. Marko Halttunen ja Helena Kärkkäinen ovat palvelemassa sinua. Mika Niikko vierailee tämän tärkeän asian tiimoilta tuomassa tuoreita terveisiä eduskunnasta. Tämä tapahtuma valmistaa ensi vuonna alkavaan juhlavuoteen, uskonpuhdistuksen 500-vuotisjuhlaan sekä itsenäisyytemme satavuotisjuhlaan.

 

Näistä voisi löytyä elämääsi ja arjen taaperrukseesi uusia näköaloja. Tervetuloa kursseille Iso Kirja -opistoon!Jaa
Yassir Eric auttaa entisiä muslimeja
”Toimivan idean synnyttäminen ei ole helppoa”
Jumalan tie olikin erilainen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!