Tiistai 18. helmikuuta.
Nimipäivää viettää Kaino
Julkaistu 2.2.2016 13:56

Rakasta itseäsi!

Taina Karhu

Kyllä on mahtavaa olla suomalainen. Olemme etuoikeutettuja! Jumalahan loi esivanhempamme Aadamin ja Eevan. Me suomalaiset polveudumme heistä. Me olemme siis Jumalan edessä ainutlaatuisessa asemassa.

 

Paha juttu vain, että esi-isämme tekivät syntiä. Muuten me suomalaiset asuisimme vieläkin Eedenin paratiisissa emmekä täällä kylmillä Pohjan perukoilla. Aadam ja Eevahan vaelsivat paratiisista pikku hiljaa perheineen Volgan suuren mutkan tienoille. Sieltä me tulimme tänne Suomeen.

 

Eihän tämä tietenkään ole kaikkein hassuin maa asuttavaksi. Mutta kaikki nämä ongelmat: Työttömyys. Masentuneisuus. Stressi. Nuorisorikollisuus. Päihteiden väärinkäyttö. Huonot terveyden- ja sairaanhoitopalvelut. Riittämättömät opiskelumahdollisuudet. Jatkuva lama. Eihän syy tosin ole meissä, vaan noissa suomalaisissa esi-isissämme, jotka eivät tajunneet varjella omia etujaan vaan töppäsivät yhden omenan tähden. Onneksi nykysuomalaiset ovat oikein tuntuvasti noita esi-isiään parempia.

 

Onhan meillä yritetty pinnistää ja edelleen yritetään. Mutta mahdotonta meidän on enää nousta kunnolla jaloillemme, kun nuo ihmismassat Jumalan selän takaa työntyvät väkisin maahamme. Tänne meidän Suomeemme meidän Jumalan luomien suomalaisten eduista nauttimaan. Täysin käsittämätöntä!

 

Meidän muka pitäisi noita muukalaisia auttaa. Auttakoon kukin itse itseään! Hiellä ja vaivalla me itsekin olemme elintasomme saavuttaneet. Ja meillä on täysi työ huolehtia omista ihmisistämme. Raamattukin velvoittaa meitä rakastamaan lähimmäistämme, toista suomalaista, niin kuin itseämme. Miten tässä pystyy enää olemaan raamatullinen, kun nuo ylimääräiset tulevat sotkemaan harrasta kristillistä lähimmäisenrakkauttamme.

 

Mistähän muuten muut ihmiset, nuo kaikki vähempiarvoiset, ovat lähtöisin? Sitä on turha tässä alkaa pohtia. Niin, ja vähän vaarallistakin sellainen ajatustyö voisi olla. Nimittäin hekin kuulemma luulevat polveutuvansa Aadamista ja Eevasta. Hekin kuulemma kutsuvat itseään Jumalan luomiksi. Jos noin oudosti olisi, mehän olisimme kaikki samaa perhettä.

 

Hirveää jo ajatuksenakin. Silloinhan meidän suomalaisten pitäisi rakastaa noita kaikkia epämääräisiä muukalaisia niin kuin itseämme. Ei kannata edes ajatella näin hankalaa asiaa. Pitäisi oikein laissa määrätä kaikki muut kuin Jumalasta lähtöisin olevat pois Suomesta, jotta voisimme elää kristityn normien mukaisesti lähimmäistämme rakastaen. Tämä maa kuuluu vain Jumalan luomille, siis meille suomalaisille.

 

Sillä välin kun odottelemme tätä lakia, joka ajaa muukalaiset pois Suomestamme, voimme toteuttaa kristillisyyttä ja tuota niin sanottua kristillisyyden peruskäskyä lähimmäisenrakkaudesta vain yhdellä tavalla. Koska emme voi rakastaa lähimmäistämme noiden vihoviimeisten muukalaisten tähden, voimme toteuttaa vain puolet tuosta käskystä. Rakastakaamme siis vain itseämme!Jaa
Yassir Eric auttaa entisiä muslimeja
”Toimivan idean synnyttäminen ei ole helppoa”
Jumalan tie olikin erilainen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!