Lauantai 24. elokuuta.
Nimipäivää viettää Perttu, Bertel, Bertil, Berta
Julkaistu 9.6.2016 08:51

Tervetuloa uudistuneeseen Juhannuskonferenssiin!

Marko HalttunenKonferenssi-isäntäJuhannuskonferenssi on keskikesän suuri juhla Keuruulla, keskellä kaunista Keski-Suomea. Helluntaiseurakuntien kesäjuhla kerää perinteisesti Ison Kirjan alueelle noin 30 000 juhlavierasta ympäri maata ja myös maan rajojen ulkopuolelta. Talkoolaisia tapahtumaan odotetaan noin pari tuhatta.

 

Vuoden 2016 konferenssin teema on ajankohtainen: ”Maailma kädessä”. Se muistuttaa siitä, että kaikesta epävarmuudesta huolimatta maailma on Luojamme kädessä. Samalla se haastaa meidät kohtaamaan maailman ihmiset Kristuksen, meidän Lunastajamme, rakkaudella.

 

Viime vuonna konferenssi saavutti jo 70 vuoden merkkipaalun. Sen kunniaksi Tapio Sopanen on laatinut ansiokkaan konferenssihistoriikin, joka julkaistaan tänä juhannuksena. Kirja on varmasti konferenssivieraiden suosikkituotteita.

 

Nyt konferenssin historiassa on kääntymässä uusi lehti. Konferenssitoimikunta aloitti viime syksynä mittavan ohjelmanuudistushankeen, jonka tavoitteena oli yhtäältä vähentää tilaisuuksien määrää ja toisaalta lisätä niiden laatua. Ohjelmauudistusta edelsi laaja nettikysely.

 

Pääohjelma keskittyy juhlatelttaan sekä lastenteltan muodostamaan uuteen teematelttaan. Uutta ohjelmaa on rakennettu niin sanotusti tuottajavetoisesti. Ohjelmatoimikunta valitsi tiettyjä tuottajatiimejä vastaamaan eri kokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tilaisuuksiin valittujen esiintyjien kanssa. Tavoitteena oli päästä ohjelman tilkkutäkkimäisyydestä kohti virtaviivaisempaa kokonaiskuvaa.

 

Musiikin osalta siirrytään houseband-vetoisuuteen. Päiväkohtaisesti valitut musiikkiryhmät huolehtivat monipuolisesti useamman tilaisuuden musiikista johtamalla yhteislaulua ja ylistystä. Tämä vähentää sound checkien määrää ja vahvistaa vuorovaikutusta myös yleisön kanssa.

 

Musiikin erityistilaisuuksia ovat ruotsalaisen Samuel Ljungblahdin juhannusaaton konsertti, suuri yhteislaulutilaisuus ”Mikä riemu! Kaikki saa Herralle laulaa” sekä Ida Elinan ja Matti Pesosen kirkkokonsertti.

 

Entinen Ylistysteltta muuntautuu uudeksi pikaruokalaksi ja oppilaskunnan yökahvilaksi. Eri pikaruokapisteistä annoksensa hakevat konferenssivieraat voivat nyt kokoontua saman katon alle yhdessä ruokailemaan ja vaihtamaan kuulumisia kasvokkain. Tarjolla on perinteisesti lähetyslettuja, kalaa ja kebabia, mutta myös uusia eksoottisia elämyksiä.

 

Konferenssia voi jälleen seurata myös Radio Gospelin ja Usko-Tv:n kanavilla. Kuvallisia lähetyksiä voi katsella hankkimalla viimevuotiseen tapaan edullisen nettipassin Usko-Tv:n sivuilta. Paras konferenssitunnelma on kuitenkin koettavissa paikan päällä. Toivon mukaan uudistuneessa konferenssissa myös uskomme voi uudistua.

 

Lämpimästi tervetuloa juhlille!Jaa
Myyntityössä on oltava valmis sitoutumaan asiakkaaseen
Muuttunut mies muuttamassa muutoksen keskelle
Brasiliasta Pohjolaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!