Lauantai 9. joulukuuta.
Nimipäivää viettää Anna, Anne, Anni, Anu, Annikki, Anneli, Annukka, Annika, Anna, Anne, Anni, Annika, Anneli, Annette

Iso kiitos!

Pohdin menneitä reilua neljää vuotta, ja kaiken haikeuden keskellä sydän täyttyy suurella kiitoksella siitä, mitä olen saanut kokea, nähdä ja tehdä tässä tehtävässä, tehtävänsä jättävä päätoimittaja (2018-2022) Petri Mäkilä kirjoittaa.
Pohdin menneitä reilua neljää vuotta, ja kaiken haikeuden keskellä sydän täyttyy suurella kiitoksella siitä, mitä olen saanut kokea, nähdä ja tehdä tässä tehtävässä, tehtävänsä jättävä päätoimittaja (2018-2022) Petri Mäkilä kirjoittaa.

Elämän eri käännekohdissa pysähdymme ja tarkastelemme mennyttä samalla, kun otamme askelia uuteen suuntaan. Itse en kuulu siihen joukkoon, joka menneisyyttä tarkastellessa sanoisi kopeasti, että en kadu mitään. Kadun moniakin asioita, ja toivon, että olisin toiminut toisin monissakin tilanteissa. Uskon, että nöyrä asenne mennyttä kohtaan mahdollistaa niistä oppimisen ja kasvamisen niin ihmisenä kuin Jeesuksen seuraajanakin. 

Elämän käännekohdissa on hyvä pysähtyä erityisesti Jumalan uskollisuuden äärelle. Virheistämme huolimatta hän ei kadu kutsuaan ja valintaansa; tiesihän hän, mitä tekoa me olemme jo ennen kuin olimme olemassakaan. Silti hän kutsui meidät luokseen ja on luvannut viedä työnsä meissä päätökseen, kun pysymme hänessä. 

Yksi Jumalan uskomattomimmista lupauksista on tämä: ”Me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hän on suunnitelmansa mukaan kutsunut.” Jumalalla on ylivertainen kyky vaikuttaa asioihin tavalla, jolla vaikeat ja vastoinkäymisinä koetut asiat muovaantuvat lopulta parhaaksemme, jos emme käännä hänelle selkäämme. Tämäkin on syytä muistaa, kun tarkastelemme elämäämme. Jumalan uskollisuus on kilpemme ja suojuksemme koko elämämme ajan. 

Kirjoitan nyt päätoimittajakauteni viimeistä pääkirjoitusta. Samalla pohdin menneitä reilua neljää vuotta, ja kaiken haikeuden keskellä sydän täyttyy suurella kiitoksella siitä, mitä olen saanut kokea, nähdä ja tehdä tässä tehtävässä. Kaikki on Jumalan ansaitsematonta armoa. Siksi suurin kiitos nousee hänelle, joka on kaiken hyvän antaja! 

Jumalan valtakunnan työ on yhteinen työ muiden kutsuttujen kanssa. Jumala on antanut työtoverit, joiden kanssa olen saanut taivaltaa nämä vuodet yhteistä asiaa rakentaen ja yhteistä päämäärää tavoitellen. Niinpä kiitän erityisesti lehtitoimitustamme, jonka kanssa yhteistyö on ollut läheisintä. Kiitos, Ruut Ahonen, Anssi Tiittanen, Elina Rautio, Anniina Jakonen ja Minni Heinilä. Olette kultaa kalliimpia! 

Kiitos, toimitusjohtaja Olavi ”Ola” Kumpulainen, sydämellisestä työyhteydestä. Kiitos koko Aikamedian väelle ja hallituksellemme, jotka suurella sydämellä palvelevat Jumalaa ja herätysliikettämme kukin sarallaan. Erityiskiitos edeltäjälleni Leevi Launoselle, jonka antama tuki on ollut korvaamatonta. 

Aivan erityisesti kiitän teitä, lehtiemme lukijat. Ilman teitä ei Aikamedian lehtiäkään olisi. Kiitos rukoustuestanne ja antamastanne palautteesta, niin rohkaisevasta kuin kriittisestäkin. Nyt Ruut Ahosen asettuessa päätoimittajan tehtäviin ensi kevääseen saakka (päätoimittajuudesta lisää sivulla 10), pyydän, että rukouksenne ja tukenne saavat kannatella myös häntä. 

Jumalalle kaikki kunnia! 

 

Petri Mäkilä 

Kirjoittaja on Espoon helluntaiseurakunnan johtava pastori ja julkaisuhetkellä tehtävänsä juuri jättänyt Ristin Voitto -lehden entinen päätoimittaja (2018-2022).UUTISET