Sunnuntai 11. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Verna, Verna

Aikamediassa kiitoksen aihetta vuodesta 2020

Mennyt vuosi synnyttää monissa meissä tuskastuneita ja epätoivoisiakin tunteita, kun rajoitukset ja peruuntumiset ovat haastaneet arkeamme. Aikamediassa löydämme menneestä vuodesta myös suurta kiitoksen aihetta.

 

Mediatalot ovat olleet viime vuosina taloudellisten haasteiden edessä perinteisten printtimedioiden käytön hiipuessa.

Kristillisille mediatoimijoille menneet ajat ovat olleet hyvin raskaita: lehtien levikit ovat pienentyneet ja kirjojen painosmäärät kutistuneet. Myös Aikamedian tulos on painunut pakkaselle monena vuonna.

Nyt kun vuosi 2020 on saatu päätökseen, on kuitenkin suuri syy kiitokseen. Aikamedian tulos on lähes budjetin mukainen, eli reilut 80 000 euroa positiivinen.

 

Olemme Aikamediassa kiitollisia kolmelle taholle. Ensinnäkin olemme kiitollisia Jumalalle, joka on ollut kanssamme ja antanut Aikamedian työlle siunauksen. Helluntaiherätyksen mediayhtiö on olemassa palvellakseen Jumalan valtakuntaa Suomessa tuottamalla sisältöjä, jotka auttavat yksilöitä ja seurakuntia kasvamaan.

Takana on todella vaikeita taloudellisia tilanteita, joista ei olisi noustu ilman Jumalaa. Jumalan antama apu on osoitus siitä, että Aikamedialla on osa hänen suunnitelmissaan. Se on kunnia ja etuoikeus.

Toiseksi olemme kiitollisia Aikamedian henkilökunnalle. Viime vuosina olemme joutuneet tekemään raskaita leikkauksia ja monelta hienolta ihmiseltä on loppunut työt, kun Aikamedian organisaatiorakenne on pitänyt saada kevyemmäksi. Tämä on luonnollisesti ollut raskasta myös nykyiselle henkilöstöllemme. Työtaakat ovat kasvaneet uusien vastuiden myötä. Samalla ihmisissä on noussut esiin uusia lahjoja ja vahvuuksia.

Olemme kiitollisia myös kaikille niille, jotka ovat tuottaneet Aikamedian lehtiin sisältöä vakiohenkilökunnan lisäksi. Samoin on ollut siunaus kustantaa lahjakkaiden kirjailijoiden teoksia. Kirjallisuutemme vahvistuikin viime vuoden aikana huomattavasti ja kirjat ovat osaltaan auttaneet positiiviseen tulokseen pääsemisessä. 

 

Kolmanneksi kiitämme asiakkaitamme ja omistajiamme. Oletpa lehden tilaaja, Aikamedian kirjojen lukija tai talouspalveluiden käyttäjä, mainosasiakas tai omistajamme – kiitos kun luotat Aikamediaan ja haluat olla mahdollistamassa kristillisen median olemassaolon!

Yhdenkin osakkeen hankkiminen on ollut merkittävä teko, joka kertoo halustasi sitoutua. Yhdenkin kirjan ostaminen vaikuttaa - niin sinuun kuin Aikamediaankin. Tuotteita tehdään sinua varten, ja iloitsemme, kun elämäsi saa vahvistua Aikamedian tuotteiden kautta.

Kun hätämme oli suurin, saimme myös kokea kristillisen kentän tuen ja suuren sydämen, kun IRR-TV tuli auttamaan meitä monin eri tavoin. Tästä kaikesta olemme suuresti kiitollisia!

 

Menneen vuoden tulos antaa edellytykset jatkaa kristillistä kustannustoimintaa. Se ei kuitenkaan mahdollista laakereilla lepäilyä vuonna 2021. Tämäkin vuosi on saatava taloudellisesti positiiviseksi, jotta toiminta saadaan raskaiden vuosien jälkeen vahvasti tasapainoon.

Luotamme hyvään tulevaisuuteen, koska tiedämme tehtävämme sekä sen, ketkä seisovat rinnallamme. Vain yhdessä onnistumme! Olkoon kuluvakin vuosi täynnä kiitollisuutta.

 

 

Waltteri Haapala

 

Kirjoittaja on Aikamedia Oy:n hallituksen puheenjohtaja.UUTISET