Uskon sankari ja ihana hömppä

Virve Pellinen asuu Kouvolassa Ahviossa ja kuuluu Inkeroisten helluntaiseurakuntaan. Hän on tehnyt miehensä Markun kanssa avioliittotyötä yli 20 vuotta. Nykyään he toimivat Parempi Avioliitto ry:ssä tukiparina ja vierailevat avioliittotyön merkeissä eri seurakunnissa ulkomaita myöten.
Virve Pellinen asuu Kouvolassa Ahviossa ja kuuluu Inkeroisten helluntaiseurakuntaan. Hän on tehnyt miehensä Markun kanssa avioliittotyötä yli 20 vuotta. Nykyään he toimivat Parempi Avioliitto ry:ssä tukiparina ja vierailevat avioliittotyön merkeissä eri seurakunnissa ulkomaita myöten.

Innostun edelleen lapsistam­me ja perheestä, avioliitoista ja parisuhteista sekä yleensä ihmi­sistä, mutta myös konserteista, taidenäyttelyistä, kahviloista, kauniista säästä, kirjoista, ku­kista ja vaikka mistä.


Lempipaikkani kotona näin kesällä on puutarha. Aloitan aa­muni juomalla kupin kahvia pihakeinussa tai terassilla mel­kein säällä kuin säällä.


Ystäväni kuvailevat minua sydämelliseksi, avoimeksi, luo­tettavaksi, rennoksi ja tarmokkaaksi. Kuulemma olen myös uskon sankari ja ihana hömppä.


Avioliittotyön antamien työ­kalujen avulla pääsimme lähe­tystyössäkin syvällisiin keskusteluihin pariskuntien kanssa. Pohjimmiltaan naisen ja mie­hen perustarpeet ovat samat kaikkialla.


Parisuhde on elämäni tärkein ihmissuhde. Vanhempien kun­nioittava ja rakastava tyyli elää ja puhua luo kotiin ilmapiirin, jossa opitaan keskustelemaan rakentavasti ja toista kunnioittaen.


Haluaisin matkustaa paljon enemmän ja vaikka mihin. Olo­huoneemme seinällä on Aasian vanha koulukartta, joka inspi­roi meitä matkustelemaan unel­moiden ja rukoillen.


Vaikeinta elämässä on ollut vanhimman poikamme äkilli­nen kuolema seitsemän vuotta sitten sekä Prader Willin oireyh­tymää sairastavan tyttäremme terveyteen liittyvät haasteet. Viimeiset kymmenen vuotta ovat olleet raskaita. Niihin on sisältynyt myös Markun sairastuminen imusolmukesyöpäään. Vaikeudet ovat opettaneet tur­vautumaan Jeesukseen.


Iloa arkeeni tuovat tavalliset kotipuuhat, kuten pyykin ri­pustaminen ulos tai ruoanlaitto, saunakeskustelut sekä kesäiset aamu-uinnit Markun kanssa.


Hengellisyys tarkoittaa minul­le elävää ja läheistä suhdetta Jeesukseen. Raamatun luku eri käännöksistä ja kännykkäsovel­luksista saa sydämeni voimaan hyvin. Tarvitsen päivittäin Jumalan antamia ajatuksia ja vii­sautta, jotta elämäni tärkeysjär­jestys pysyy tasapainossa.


Jeesuksen ominaisuus, joka puhuttelee minua erityises­ti, on rakkaus ihmisiin ja luon­toon. Jeesus arvosti jokaista ih­mistä ainutlaatuisena ja pysäh­tyi nauttimaan linnuista sekä kedon kukkasista.

 

 

Marika Anttila

 
40/201

Toiminnan vilkastumisen myötä yrittäjien maksamat lähetyskannatukset ovat jopa nousussa – Inflaation myötä lähetystyö on kallistunut
Opinnäytetyössä tutkittiin, kenen ääni kuuluu kristillisissä lehdissä
Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa