”Rakastan kaikkea luovaa toimintaa”

Rukoilen, että että saisin pidettyä aina kiinni siitä mikä on oikeaa ja hyvää, Markus Tourunen kuvailee. Vieressä Ilona-vaimo.
Rukoilen, että että saisin pidettyä aina kiinni siitä mikä on oikeaa ja hyvää, Markus Tourunen kuvailee. Vieressä Ilona-vaimo.

En koskaan unohda hetkeä, kun poikani syntyivät ja minusta tuli isä. Elämä muuttui kerta laakista. Niinkin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, mutta isänä oleminen on kasvattanut minua elämässä ehkä eniten.

 

Kun kaipaan piristystä, otan kameran ja menen meren rannalle tai metsään perheeni kanssa.

 

Lapsuuden haaveammattini oli ammattijalkapalloilija. Myös rumpalin ammatista haaveilin pitkään, mutta skilssit eivät vaan riittäneet.

 

Kun katson peiliin, näen edelleen uteliaan lapsenmielisen miehen, joka rakastaa Jumalaa, perhettänsä, metallimusaa, scifiä, taidetta ja tulista ruokaa.

 

Lapsuudenperheeni vuosista Thaimaassa mieleeni jäi monta upeaa hetkeä parhaitten kavereitteni kanssa yhtä lailla kuin joitain kipeitäkin muistoja.

 

Tunnistan itseni graafikoksi ja luovaksi ihmiseksi siitä, että veri vetää tekemään asioita. joita teen. Rakastan kaikkea luovaa toimintaa ja se saa minut syttymään yhä uudestaan ja uudestaan. Musiikin ohella graafiset asiat ovat kulkeneet elämässä hyvin nuoresta iästä asti, ja siitä tuli minulle lopulta leipätyö jota olen jo yli 20 vuotta tehnyt.

 

Pitkätukkaisesta metallinuorukaisesta minussa on jäljellä korvikset ja täydellinen musiikkimakuni, sekä rakkaus mustaan väriin.

 

Vaimossani Ilonassa arvostan erityisesti sitä pitkäjänteistä rakkautta ja ymmärrystä, joka hänellä on minua kohtaan silloinkin, kun kukaan muu ei tunnu ymmärtävän.

 

Jos pitäisi aloittaa jokin uusi ura, se voisi olla puuseppä, koska rakastan puuta ja sen muokkaamista. En ole siinä kovin hyvä, mutta se kiinnostaa ja inspiroi suuresti. Toisaalta myös automuotoilijan vakanssi voisi sopia minulle.

 

Jos saisin ohjata elokuvan, se varmaankin kertoisi tulevaisuudesta, uusista maailmoista ja  kaikista kartoittamattomista universumin saloista. Tieteiselokuva siis.

 

Rakastan keskustella lähes kaikesta älynystyröitä haastavista aiheista kuten uskosta, filosofiasta, taiteesta, tieteestä, taruista ja niin edelleen.

 

Rukoilen, että rakkaat lähimmäiseni saisivat kokea terveyttä ja Jumalan apua elämässään. Rukoilen myös sitä, että saisin pidettyä aina kiinni siitä, mikä on oikeaa ja hyvää.

 

Jeesus merkitsee minulle pelastusta itsestäni ja maailmasta, jossa elän. Jeesus merkitsee uskoa jota en voi järjellä ymmärtää ja synnyttää, toivoa jota en pysty itse saavuttamaan, ja rakkautta joka minulta muuten puuttuisi.

 

 

Anssi Tiitttanen
40/201

Toiminnan vilkastumisen myötä yrittäjien maksamat lähetyskannatukset ovat jopa nousussa – Inflaation myötä lähetystyö on kallistunut
Opinnäytetyössä tutkittiin, kenen ääni kuuluu kristillisissä lehdissä
Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa