”Olen nukahtanut pitäessäni luentoa”

Matti Kankaanniemi on vapaaottelija-akateemikko, joka tunnetaan myös helluntaiherätyksen keskeisenä kebabasiantuntijana.

En koskaan unohda hetkeä, jolloin jouduin pitämään vastasyntynyttä ja paniikissa pakoon rimpuilevaa esikoistani paikallaan hoitajan iskiessä häneen ensimmäistä neulaa.

Kun kaipaan piristystä, pyrin manipuloimaan keskushermostoani ja hormonituotantoani sekä ulkoisin että sisäisin keinoin – juon kahvia ja katselen Simpsoneita.

Lapsuuden haaveammattini oli henkivartija, koska Varilan sivukirjaston aikuisten osasto loi 8-vuotiaalle mielenkiintoisen todellisuuskäsityksen.

Parasta vaimossani Anussa on luovuus.

Kun katson peiliin, näen etymologisen juuren suomenkielen termille ”läskipää”.

On ok olla samanaikaisesti sekä vapaaottelija että teologian tohtori,
koska teologia ja vapaaottelu ovat molemmat täyskontaktilajeja.

Suosittelen syömään ennen luentojani urheiluravinteita, koska magnesiumin ja sinkin puutos on yhteydessä ylivilkkaushäiriöön.

Kamalin kokemukseni luennolta on se, kun nukahdin ja jatkoin silti monotonista rallienglanninkielistä jorinaani korinttolaiskirjeen teologiasta.

Lakkasin mieltämästä itseni opiskelijaksi, kun tuli hetki, jolloin opiskelijaruokalan sijasta valitsin lounaspaikakseni Turun parhaat kebabravintolat.

Parasta Tyrväässä on hieno helluntaiseurakunta. Tänä kesänä aion pyhiinvaeltaa Juhannuskonferenssiin, koska se kuuluu helluntaietniseen identiteettiin.

Suosikkijäätelöni on Kingis.

Inhokkijäätelöni on määrittelemätön, koska Tyrväällä ei heteromies voi käyttää sanaa ”inhokki” eikä juuri nyrpistellä elintarvikkeeksi luokiteltavalle ilmiölle.

Jeesus on uskottavin vaihtoehto uskon kohteeksi.


40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita