”Olen kuin kotonani uskonystävien kanssa”

Rodrigo Campos on brasilialainen ylistyksenjohtaja ja asunut Suomessa jo kymmenen vuotta. Hän toimii Missiomaailma-järjestössä ylistyksenjohtajana ja johtaa vaimonsa Saaran kanssa Northwind Collective -ylistysporukkaa. Pariskunnalla on kaksi tytärtä ja he asuvat Vantaalla.


Kun katson peiliin, näen Jumalan lapsen.

 

Vaimoni mielestä olen maailman ihanin mies, joka välillä roikkuu liikaa puhelimella. Teen kaikki työasiat puhelimella. Vanhemmat kertoivat, että olin rauhallinen lapsi, joka tykkäsi lukea ja leikkiä legoilla omassa rauhassa.

 

Kun tulin Suomeen ensimmäistä kertaa vuonna 2005 rakastuin Suomeen. Tulin kesällä, oli tosi lämmintä ja aurinkoista. Koin, että Jumala kutsui minut tänne. Olin ensimmäisellä reissulla 55 päivää.

 

Parasta vaimossani Saarassa on hänen iso ja auttavainen sydämensä koko maailmaa kohtaan.

 

Koen hengelliseksi tehtäväkseni täyttää Suomen ylistyksellä. Minut on kutsuttu ylistämään ja johtamaan muita ylistykseen.

 

Ylistys on minulle tapa, jolla elän. Haluan ylistää Jumalaa kaikella mitä teen, en vain silloin, kun olen lavalla laulamassa.

 

Veisin Suomesta Brasiliaan rehellisyyttä. Brasiliassa on paljon korruptiota yhteiskunnassa.

 

Musiikki on tosi lähellä mun sydäntä. Se on työkalu toteuttaa kutsumustani mutta myös harrastus: kuuntelen vapaa-ajallakin musiikkia. En koskaan kyllästy musiikkiin.

 

Seurakunta merkitsee minulle tosi paljon. Se on perhe. Oman seurakunnan kanssa voin toteuttaa kutsuani. Jumala ei ole kutsunut meitä tekemään mitään yksin, vaan me tarvitaan toisiamme.

 

En ymmärrä suomalaisessa kristillisyydessä turhaa virallisuutta. Kun seurakunta kerran on perhe, haluan olla perheeni kanssa rennosti. Raamattu on kaikkialla sama, joten sen pitäisi ensisijaisesti määrittää kristillisyyttä.

 

Arvostan suomalaisessa kristillisyydessä sitä, että kristityt ovat janoisia ja haluavat etsiä totuutta. Näen janoa Jumalan puoleen tällä hetkellä enemmän Suomessa kuin Brasiliassa. Täällä on enemmän actionia.

 

Tänään rukoilen, että taivas ilmestyisi meidän keskellemme ja että voisimme Suomessa kokea myös arjessa ja tavallisissa asioissa taivaallista todellisuutta.

 

Kesän aikana aion levätä perheen kanssa. Ehkä matkustetaan ulkomaille ja mökkeillään. Meillä on myös 10-vuotishääpäivä, jota juhlimme.

 

Paras jäätelömaku on Helsingin jäätelötehtaan kookosjäätelö. Sitä saa tosi isoissa palloissa. Jäätelö on mun juttu, rakastan sitä.

 

Koti on siellä, missä perheeni on. Perhe on myös Jumalan perhe: meillä on tiivis yhteys uskonystävien kanssa. Koen olevani kuin kotonani myös heidän kanssaan.

 

Jeesus on kaikkeni, paras ystäväni ja meidän ainoa toivomme.
40/201

Toiminnan vilkastumisen myötä yrittäjien maksamat lähetyskannatukset ovat jopa nousussa – Inflaation myötä lähetystyö on kallistunut
Opinnäytetyössä tutkittiin, kenen ääni kuuluu kristillisissä lehdissä
Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa