”Olen kokenut taivaallista huolenpitoa” - Tavaroitaan helposti kadottava Merja Larkkonen on löytänyt niitä mitä ihmeellisimmistä paikoista

Joitakin vuosia Aikamediassa kustannuspäällikkönä toiminut Merja Larkkonen nauttii eläkkeelläkin kirjoista. - Kokoonnumme ystävieni kanssa kerran kuussa Kirjasalonkiin juttelemaan lukemastamme kirjasta. (Pertti Larkkonen)
Joitakin vuosia Aikamediassa kustannuspäällikkönä toiminut Merja Larkkonen nauttii eläkkeelläkin kirjoista. - Kokoonnumme ystävieni kanssa kerran kuussa Kirjasalonkiin juttelemaan lukemastamme kirjasta. (Pertti Larkkonen)

Heli Markkunen 

Innostun elämäntarinoista, joissa Jumala on ihmeellisellä tavallaan ollut selvästi pelissä mukana. Lisäksi olen aivan tohkeissani huikeista tarinoista ja tavoista, joilla tavalliset ihmiset auttavat apua tarvitsevia. Koen myös syvää iloa, kun pääsen itse joskus mukaan auttamaan! 

 

Olen kadottanut elämäni aikana kasoittain hansikkaita, huiveja, sateenvarjoja ja koruja mutta ennen kaikkea avaimia. Olen erikoistunut huithapeli. 

 

Olen löytänyt kadottamiani tavaroita mielenkiintoisista paikoista, kuten autonavaimeni ruokala Ison Padan jäteruokasangosta tai pyöränavaimeni erään viraston ulko-oveen teipattuna kuukausia katoamisen jälkeen. Yhdet tärkeät avaimet sain takaisin, kun eräs nainen oli ostanut saman käsilaukun, jota olin sovittanut jyväskyläläisessä laukkuliikkeessä pari viikkoa aiemmin. Yllätyksekseen hän huomasi kotona, että uuden laukun sivutaskussa olikin avaimet valmiina! 

 

Olen huoleton tavaroiden suhteen, mutta olen kokenut myös taivaallista huolenpitoa, kun vaikkapa auton katolle unohtunut lompakko tai kahvilaan jäänyt käsilaukku on palautunut takaisin kotiin. 

 

Ystävyydessä arvostan luottamusta, syvälle sukeltavia keskusteluja ja huumorintajua. 

 

Raamatun henkilöistä samaistun eniten naisiin ja pohdin heidän elämäänsä ja valintamahdollisuuksiansa. Eniten ihailen nimeltä mainitsematonta sunemilaista naista Toisessa kuningasten kirjassa. Hänen tarinansa, aloitekykynsä ja periksi antamaton uskonsa on voimaannuttavaa luettavaa. Koskaan en ole kuitenkaan kuullut hänestä yhtään saarnaa. 

 

Rukoilen viisautta. 

 

Tällä hetkellä opettelen kuuntelemista. Työelämän hektisyydessä tulin varmaan aika toimintasuuntautuneeksi kuuntelijaksi eli paljon tärkeää meni kommunikointitilanteissa ohi silmien ja korvien. Nyt toivoisin kuulevani paremmin ihmisten sanojen takana olevat viestit mutta myös Pyhän Hengen kuiskaukset. 

 

Luen nykyään monipuolisemmin kuin ennen, sillä kotiini kokoontuu noin kerran kuukaudessa joukko kirjallisuudesta kiinnostuneita ystäviäni juttelemaan kirjoista. Myös lastenlasteni kanssa nautin kirjallisista seikkailuista ja sanaleikeistä. ”Haitula ja nappi” Tiitiäisen satupuusta on yhteinen suosikkimme. 

 

Jeesus merkitsee minulle sitä, että mahdoton muuttuu mahdolliseksi. Hän on Elämä.

 
40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita