”Musiikki kuuluu arkeeni ja juhlaani” – Tarja Puhto on aina harrastanut kuorolaulua

- Kesällä lempitekemistäni on viettää aikaa läheisteni ja ystävieni kanssa, Tarja Puhto sanoo. (Taina Renkola)
- Kesällä lempitekemistäni on viettää aikaa läheisteni ja ystävieni kanssa, Tarja Puhto sanoo. (Taina Renkola)

Minni Heinilä


Musiikki on kuulunut perheemme arkeen ja juhlaan pikkutytöstä asti ja on tärkeää edelleen. Olen aina harrastanut kuorolaulua. Tällä hetkellä laulan Seinäjoella toimivassa Pop Up Gospel -kuorossa, joka esittää mustaa gospelia. Esiinnyimme juuri Samuel Ljungblahdin kanssa.

 

Kuoroharrastuksessa parasta on mahdollisuus käyttää Jumalalta saamaani laulun lahjaa ilosanoman kertomiseen. Lisäksi yhteisöllisyys samanhenkisten kanssa ja yhteenkuuluvuuden tunne tekevät harrastuksesta nautinnollisen.

 

Unohtumattomimman musiikkielämykseni koin Hartwall-areenalla vuonna 2006, kun tuhatpäinen Jippii-kuoro piti kiertueensa päätöskonsertin. Se teki minuun lähtemättömän vaikutuksen.

 

Työskentelen koulunkäynninohjaajana alakoulussa. Merkittävin lapsilta oppimani asia on se, miten tärkeää on olla aito, rehellinen ja luotettava. Se luo välillemme luottamuksen ja turvallisen toimintaympäristön.

 

Minulla on kaksi lasta ja kolme lastenlasta. Lapsenlapseni kutsuvat minua mummuksi. Pelit ja leikit ovat yhteisiä vakiotekemisiämme.

 

Olen ollut puolisoni Pentin kanssa naimisissa pian 34 vuotta. Arvostan hänessä sitä, että hän on sanojensa mittainen mies, johon voin luottaa.

 

Hurjinta, mitä olen tehnyt, on tandemhyppy laskuvarjolla. Aloin haaveilla laskuvarjohyppäämisestä, kun näin videon serkkuni hypystä Australiassa. Silloin päätin, että minäkin haluan hypätä. Olin sopivasti täyttämässä 50 vuotta, joten se oli hyvä syy toteuttaa haave. Hyppy 4,5 kilometristä oli mahtava kokemus.

 

Tulin uskoon Kauhavan helluntaiseurakunnan lastenleirillä 9-vuotiaana. Usko merkitsee minulle kaikkea. Se on elämäni tärkein ja suurin asia. Olen kiitollinen Jumalalle hänen osoittamastaan armosta minua kohtaan.

 

Lempihenkilöni Raamatussa on Jeesus. Kukaan muu ei nouse tärkeydessään hänen ylitseen, vaikka Raamattu puhuu monista merkittävistä historian henkilöistä. Heillä jokaisella oli oma osansa ja tehtävänsä. Jeesus on se, joka ansaitsee kaiken kiitokseni. Hänessä on kaikki, ja hänet haluan kerran tavata.

 
40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita