”Kaikki vaikuttaa parhaaksemme” – Tuula Pirinen koki yllättävää Jumalan johdatusta aloittaessaan uuden työn Aikamedian kielityötoimittajana

Tuula Pirinen tunnustautuu syksyihmiseksi. - Syksyssä ihaninta on sadonkorjuu, raikas ilma ja väriloisto, hän sanoo. (Pekka Pirinen)
Tuula Pirinen tunnustautuu syksyihmiseksi. - Syksyssä ihaninta on sadonkorjuu, raikas ilma ja väriloisto, hän sanoo. (Pekka Pirinen)

Anniina Jakonen 


Olen kristillisestä lehti- ja kirjallisuustyöstä innostuva jyväskyläläinen. Kotoisin olen Keuruulta. Asumme mieheni kanssa nykyisin kahdestaan, koska kaksi aikuista lastamme ovat jo lentäneet pesästä. 

 

Ensisijainen kutsumukseni on olla Jumalan lapsi ja elää joka hetki Jeesuksen kanssa. 

 

Kohokohta elämässäni viime aikoina on ollut toimitusjohtaja Ola Kumpulaisen soitto, kun hän pyysi minua työsuhteeseen Aikamediaan. Sitä ennen olin työskennellyt nelisen vuotta freelancekustannustoimittajana Aikamedian kirjaprojekteissa. 

 

Työssäni olen pikkutarkka, määrätietoinen ja kurinalainen. 

 

Mottoni on, että kaikki vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat. 

 

Minua harmittaa usein uutisia lukiessani. Maailma on niin sekaisin ja ihmiset rikki, ja Jeesus voisi oikeasti auttaa. Miksi hän ei kelpaa? Miten ilosanomamme menisi perille? 

 

Suurin unelmani on, että voisin vanhanakin olla nuoren sukupolven tukena. 

 

Ihailen Hilja Aaltosta, joka vielä viimeisinä vuosinaan sairaalasängyllä maatessaan otti vastaan sielunhoidettavia. 

 

Raamatussa minua puhuttelee erityisesti Jumalan mahdollisuus puhua Sanansa kautta aina uudella tavalla juuri minulle juuri siinä elämäntilanteessa, jossa olen. 

 

Kun kaipaan piristystä, reipas maastopyörälenkki raikkaassa ilmassa auttaa aina! 

 

Erikoisinta tänä syksynä on ollut se, että en ole lopettanut uimista. Kohta se muuttuu avantouinniksi, ja sen tuomaan hyvään oloon olen jo ihan koukussa. 

 

Tärkein rutiinini arjessa on rauhoittuminen illalla pari tuntia ennen nukkumaanmenoa. 

 

Rakkaudesta olen oppinut viime vuosina vainottujen kristittyjen parissa työskennellessäni sen, että myös vihollista – sinua vihaavaa ja vainoavaa – on mahdollista rakastaa. Mutta se voi tapahtua vain Jumalan voimassa. 

 

Minussa herättävät toivoa Jumalan lupaukset, hänen uskollisuutensa ja hänen ilmiselvä johdatuksensa.
40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita