”Jumalalla on homma hanskassa” - Veera Haapalahden paras neuvo itselleen ja muille on luottaa Jumalaan

Veera Haapalahti asuu Tampereella miehensä ja kahden kouluikäisen tyttärensä kanssa. - Tampereen leveyspiirien kaamosaika on mielestäni selkein esimerkki siitä, millaiseksi Jumala ei luonut paratiisia, hän nauraa. (Veera Haapalahden kotialbumi)
Veera Haapalahti asuu Tampereella miehensä ja kahden kouluikäisen tyttärensä kanssa. - Tampereen leveyspiirien kaamosaika on mielestäni selkein esimerkki siitä, millaiseksi Jumala ei luonut paratiisia, hän nauraa. (Veera Haapalahden kotialbumi)

Anniina Jakonen 

(04.11.2022)

 

Olen 36-vuotias sosiaalisen ja hengellisen työkentän monitoimitekijä. Intohimojani ovat ihmiselämän ihmettely, kirjoittaminen, valokuvaaminen ja muut visuaalisen luovuuden toteuttamisen kanavat. 

 

Kohokohta elämässäni viime aikoina on ollut kokea, miten pikkutarkasti Jumala johdattaa ja vastaa rukouksiin. Aloitin juuri Aikamedialla tehtävissä, joissa saan käyttää monipuolisesti kaikkea sitä kokemustani, jota reppuuni on matkan varrella kertynyt. Työnimikkeeni on toimittaja, ja työnkuvani painottuu digisisältöihin. 

 

Kun katson peiliin, näen keskeneräisen, mutta elämästä innostuneen naisen. 

 

Ihailen puolisoani, koska hän on niin avulias ja hyväsydäminen. 

 

Haaveammattejani lapsena olivat taitoluistelija, kirjailija ja jonkinlainen 1950-luvun konttorityöntekijä. 

 

Raamatussa minua puhuttelee erityisesti sen sanojen ihmeellinen sydäntä liikuttava voima. 

 

Selviytymisvinkkini kaamokseen on mahdollisuuksien mukaan hidastaa arkea, lisätä lepoa, sytyttää kynttilöitä ja järjestää mieluisia kohtaamisia toisten ihmisten kanssa. 

 

Tärkein rutiini arjessani ovat säännölliset ruoka-ajat. Myös hengellisen ravinnon suhteen rutiinien merkitys on viime vuosina korostunut lisää. Olen huomannut olevani yhä enemmän rutiinien rakastaja! 

 

Haluaisin matkustella vanhassa Euroopassa kamera mukanani. Kauniit vanhat rakennukset ja upeat maisemat veden äärellä ovat aina vetäneet minua puoleensa. 

 

Paras neuvo, jonka tämän ikäisenä antaisin nuoremmalle itselleni ja kaikille elämäni vaikutuspiirissä oleville ihmisille, on odottaa ja luottaa Jumalaan. Hänellä on homma hanskassa kaikissa asioissa ja kaikkina aikoina. Tämän muistamista opettelen edelleen. 

 

Rakkaudesta olen oppinut, että se on sitoutumista ja työtä, mutta toisaalta upeaa vapautta ja iloista huumaa. Ajattelen sen pätevän kaikkiin rakkauden lajeihin.
40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita