Sunnuntai 19. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Reija, Torborg

Daniel Karjalainen: "Jeesus on tie, totuus ja elämä"

Daniel Karjalainen saa päiväkotiryhmänkin räppäämään - yhteys kuulijaan löytyy, olipa edessä 7000 MN-festarivierasta tai Cheekin keikkayleisö. (Lili Nissilä)
Daniel Karjalainen saa päiväkotiryhmänkin räppäämään - yhteys kuulijaan löytyy, olipa edessä 7000 MN-festarivierasta tai Cheekin keikkayleisö. (Lili Nissilä)

Aloitin musiikin tekemisen 15-vuotiaana. Hommasin headsetin ja tietokoneelle Audacity-ohjelman, latasin jostain biittejä ja aloin räpätä. Pian jo keikkailtiin ympäri Suomea kaverini Nikin kanssa ja tehtiin levyä.

Ikimuistoisimpia keikkoja ovat olleet esiintymiset Maata näkyvissä -festareilla vuonna 2017 Roni Samuelin kanssa 7000-henkisen yleisön edessä ja vuonna 2019 oman taustabändin kanssa.

Haluaisin tuoda Suomen rap-skeneen lisää Jeesusta. Mutta miten – se on ihan toinen asia.

Keikkoja on tulossa luultavasti tänä vuonna esimerkiksi nuorisokoteihin ja lastenkoteihin. Itse entisenä lastensuojelun asiakkaana pystyn kertomaan tarinaa kokemusasiantuntijana. Koin lapsuudessa sellaisia asioita, joita jotkut eivät toivottavasti ikinä tule kokemaan. Päihteillä oli tässä suuri osuus.

Haluaisin sanoa 10-vuotiaalle itselleni, että kuule Daniel, olet tosi rakas ja kiva poika. Sinulla on hyvä tulevaisuus ja elämä edessä ja kaikesta selvitään.

Nykyisessä työssäni päiväkodissa parasta ovat lapset ja heidän maailmansa, joka ilahduttaa, opettaa ja puhuttelee paljon. Räppäämme yhdessä lasten kanssa jonkin verran. Meillä on ollut 5-vuotiaita ja eskari-ikäisiä räppääjiä. He tykkäävät, kun freestailaan.

Vapaa-ajalla tuotan ja kirjoitan musiikkia. Urheilen ja liikun. Olen innostunut nyt sauvarullaluistelusta. Vietän myös aikaa rakkaitteni kanssa.

Kun kaipaan piristystä, hakeudun jonkun seuraan – soitan tai lähden käymään.

Viimeisen vuoden aikaa olen oppinut himpun verran enemmän luottamaan, että olen Jumalan kantama ja rakastama.

Paras elämänohje, jonka tiedän: pysy nöyränä.

Jos pitäisi aloittaa jokin uusi ura, se voisi olla vaikka puheterapeutin ura. Hyviä vaihtoehtoja on monia.

Tulevaisuudelta toivon vaimoa ja perhettä. Ihmissuhdetta, jossa saisin rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Olen kiitollinen siitä, että asiat ovat juuri nyt niin hyvin kuin ne voivat olla.

Jeesus on tie, totuus ja elämä. 

 

Inkeri TuikkaUUTISET