”Mä lähden tuonne Brysseliin” – Marko Halttunen kertoi Nettikonffan suorassa lähetyksessä, miten Ristin Voiton ilmoitus ratkaisi aikoinaan hänen tulevaisuutensa

Lea Kiiski ja Paavo Rauskanen haastattelivat konferenssi-isäntä Marko Halttusta perjantaina Nettikonffan suorassa lähetyksessä.

Suorat lähetykset Nettikonfasta Keuruulta ovat menossa. Lähetykset näkyvät osoitteissa , ja eri seurakuntien Facebook-sivuilla. 

 

Perjantaina puoliltapäivin toinen juontajapari Lea Kiiski ja Paavo Rauskanen haastattelivat telttastudiossa konferenssi-isäntä Marko Halttusta, joka kertoi myös omasta tiestään hengelliseen työhön sekä tehtäviinsä konferenssi-isäntänä.

 

Haastattelussa selvisi muun muassa, että Ristin Voitolla oli aikoinaan ratkaiseva rooli Marko Halttusen valitsemaan tulevaisuuden suuntaan.

 

– Brysselistä oli tulossa kansainvälisen raamattukoulun kuoro Suomeen, ja RV kertoi kuorovierailusta sekä kansainvälisen teologian opiskelun mahdollisuudesta, Halttunen muisteli.

 

– Kun luin jutun, se oli aivan selkeä viesti taivaasta, että tämä on se ovi, mikä on auki. Ei muuta kun hae tuonne, hän kertasi.

 

Nettikonffan suoria lähetyksiä Keuruulta voi seurata perjantaina juhannusaattona sekä lauantaina juhannuspäivänä kello 10–20. Luvassa on eri henkilöiden suoria haastatteluja sekä aiempien Juhannuskonferenssien tilaisuuksia tallenteina.

 

Historiallinen Nettikonffa päättyy sunnuntaina 21.6. kello 11 alkavaan jumalanpalveluslähetykseen Helsingin Saalem -seurakunnasta.
26/2020

PääkirjoitusHerätysliikkeenä olemme saaneet pitkään nauttia rauhallisista ajoista. Paljolti työväenliikkeen parissa alkanut herätys on kuitenkin muuttanut muotoansa. Kuten Amerikoissakin, liikkeemme on vähite...
KolumniJulkaisin toukokuun lopussa blogikirjoituksen otsikolla ”Kamala ihana kiltteys”. Siinä kirjoitin muun muassa, että ”kristillisyys ei ole yhtä kuin kiltteys”. Vaikka seison edelleen väärän kiltteyd...
MuutJumalan silmissä olemme arvokkaita – ja tämä vapauttaa meidät minuuden taakasta.


Mistä onni löytyy? Miten saavuttaa elämään ilo ja rauha? Nämä kysymykset ovat askarruttaneet ihmisiä h...
UutisetKisat, pelit ja leikit onnistuivat myös etäleirillä.
Helsingin Saalem-seurakunnan lastenleiri järjestettiin tänä kesänä poikkeusolosuhteiden vuoksi etäleirinä. Alakouluikäisille suunnatulle...
ArtikkelitOlemme eläneet mielenkiintoisen ja haastavan koronakevään. Monet työntekijät ovat kertoneet töiden lisääntymisestä ja uusista toimintatavoista työssään. Toisaalta jotkut ovat joutuneet kokemaan lo...
UutisetRuotsinkielinen Betesda-helluntaiseurakunta osti uusiksi toimitiloikseen Tammisaaren 150-vuotiaan seminaaritalon.
Nykyiset tilat Tammisaaren keskustassa olivat käyneet ahtaiksi kasvavalle...
UutisetSuorat lähetykset Nettikonfasta Keuruulta ovat menossa. Lähetykset näkyvät osoitteissa Uskotv.fi, Juhannuskonferenssi.fi ja eri seurakuntien Facebook-sivuilla.

Perjantaina puoli...
Ennen puhuttiin liikaa, nyt asiasta vaietaan – Sanoma Jeesuksen paluusta tärkeä
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!