Perjantai 14. elokuuta.
Nimipäivää viettää Onerva, Kanerva, Svea
Julkaistu 19.6.2020 12:58

”Mä lähden tuonne Brysseliin” – Marko Halttunen kertoi Nettikonffan suorassa lähetyksessä, miten Ristin Voiton ilmoitus ratkaisi aikoinaan hänen tulevaisuutensa

Lea Kiiski ja Paavo Rauskanen haastattelivat konferenssi-isäntä Marko Halttusta perjantaina Nettikonffan suorassa lähetyksessä.

Suorat lähetykset Nettikonfasta Keuruulta ovat menossa. Lähetykset näkyvät osoitteissa , ja eri seurakuntien Facebook-sivuilla. 

 

Perjantaina puoliltapäivin toinen juontajapari Lea Kiiski ja Paavo Rauskanen haastattelivat telttastudiossa konferenssi-isäntä Marko Halttusta, joka kertoi myös omasta tiestään hengelliseen työhön sekä tehtäviinsä konferenssi-isäntänä.

 

Haastattelussa selvisi muun muassa, että Ristin Voitolla oli aikoinaan ratkaiseva rooli Marko Halttusen valitsemaan tulevaisuuden suuntaan.

 

– Brysselistä oli tulossa kansainvälisen raamattukoulun kuoro Suomeen, ja RV kertoi kuorovierailusta sekä kansainvälisen teologian opiskelun mahdollisuudesta, Halttunen muisteli.

 

– Kun luin jutun, se oli aivan selkeä viesti taivaasta, että tämä on se ovi, mikä on auki. Ei muuta kun hae tuonne, hän kertasi.

 

Nettikonffan suoria lähetyksiä Keuruulta voi seurata perjantaina juhannusaattona sekä lauantaina juhannuspäivänä kello 10–20. Luvassa on eri henkilöiden suoria haastatteluja sekä aiempien Juhannuskonferenssien tilaisuuksia tallenteina.

 

Historiallinen Nettikonffa päättyy sunnuntaina 21.6. kello 11 alkavaan jumalanpalveluslähetykseen Helsingin Saalem -seurakunnasta.Jaa
Analyysi: Helluntailaisten levytuotanto – synty, kukoistus ja hiipuminen
Syksyn abiturientti Elsa Karmitsa: ”Rukous on kaiken A ja O”
Suosittu Chosen-sarja saa jatkoa
”Kaikki alkaa nyt alusta” – Petri Kosonen on sujut sen kanssa, että monet Suomessa mieltävät hänet ”vain” ylistyksenjohtajaksi
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!