Perjantai 24. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Kaapo, Gabriel, Kaapro, Kaappo
Julkaistu 25.8.2016 00:00

Valkeakoskella Taivas laskeutuu -missio

Rukouspalvelijat ottivat vastaan Jumalan kosketusta etsiviä.Järjestyksessään toinen Taivas laskeutuu -tapahtuma järjestettiin Valkeakosken helluntaiseurakunnassa. Koulun liikuntasalissa pidettyihin kolmeen tilaisuuteen osallistui runsaasti kuulijoita kesäisen lämpimästä viikonlopusta huolimatta. Puhujavieraana oli evankelista Marko Selkomaa. Selkomaan saarnojen punaisena lankana oli armo.

– Armo pelastaa, kasvattaa ja antaa voimaa ilman ansioita, ilman omaa ponnistelua.

Seurakunnan omat ylistysbändit vastasivat musiikista vuoroilloin. Kaikissa tilaisuuksissa oli rukouspalvelua tarjolla, ja tätä mahdollisuutta hyödynnettiin runsaasti.

Mukana uusia ihmisiä

Viime kuukausien aikana kaupungissa on järjestetty yhteiskristillisessä hengessä monia tapahtumia, jotka ovat saaneet kadunmiehet ja -naiset etsimään Herraa. Yleisön joukossa nähtiin tälläkin kertaa monenlaista kulkijaa, mikä sai monen huokaisemaan, että juuri heitä varten missioita järjestetään.

– Valkeakoskella on hengellistä liikehdintää, ja nämä erityistilaisuudet ovat yksi keino vastata ihmisen hengelliseen janoon. Kolmena iltana on useampi ihminen tullut uskoon ja jokunen on myös parantunut, pastori Jarmo Saralahti kiteytti.


Lea Einola

Jaa
Yhteisöjen ymmärtäminen vaati vuoropuhelua
NiceDesign rakentaa naisten välistä yhteyttä
Parikymppinen kestohitti soi yhä
Ida Elina puhuu koululaisille rohkeudesta
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!