Perjantai 24. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Kaapo, Gabriel, Kaapro, Kaappo
Julkaistu 15.9.2016 00:00

Kristian-elokuvalle paikallislehden palkinto

Palkittuja elokuvantekijöitä Paikallisuutisten päätoimittajan Lea Lerkkasen (neljäs vas.) kanssa.Yhteiskristillisesti tuotettu Kristian-elokuva sai syyskuun alussa kulttuuripalkinnon Keski-Suomessa ilmestyvältä paikallislehti Paikallisuutisilta.

Lehteen teki vaikutuksen etenkin projektissa mukana olleiden vapaaehtoisten määrä. Elokuvan tekoon osallistui pitkälti toistasataa ihmistä kristillisistä yhteisöistä ympäri Suomea.

– Valinnan yksi perustelu oli, että vapaaehtoisvoimin on saatu aikaan laadukas kokonaisuus, elokuvan tuottaja, saarijärveläinen Tarmo Moisio kertoo.

Evankeliointiin sopiva

Kristian-elokuvan on nähnyt tähän mennessä lähemmäs tuhat katsojaa. Sitä esitetään syksyllä eri puolilla Suomea ja myös Lake Worthissa Floridassa. Tarina saa myös jatkoa: elokuvan kakkososa valmistuu loka-marraskuussa.

Tarmo Moisio kertoo, että kolmososan tekeminenkin on käynyt mielessä mutta on todennäköisempää, että tiimi siirtyy jonkin toisen aiheen pariin seuraavaksi.

– Nyt on koossa niin hyvä joukko, että haaveilen kyllä uusista projekteista.

Kristian-elokuvat ohjasi Martti Takalo, ja pääosaa niissä esittää Miko Puustelli, joka käyttää elokuvaa myös evankelistan työnsä välineenä.


Anna Lehtinen

Jaa
Yhteisöjen ymmärtäminen vaati vuoropuhelua
NiceDesign rakentaa naisten välistä yhteyttä
Parikymppinen kestohitti soi yhä
Ida Elina puhuu koululaisille rohkeudesta
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!