Torstai 23. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Akseli
Julkaistu 26.5.2016 00:00

Iso Soitto ja YC huipentavat heinäkuun

Amerikkalainen ylistysbändi Leeland on tapahtumien yhteinen artisti.Iso Soitto -musiikkifestivaali järjestetään Keuruun Isossa Kirjassa yhdeksännen kerran heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Samaan aikaan alueella on myös nuorten Youth Celebration.

Tapahtumia yhdistää yhteinen artisti: ensi kertaa Suomessa vieraileva amerikkalaisyhtye Leeland, joka on kymmenessä vuodessa noussut yhdeksi modernin ylistysmusiikin merkittävimmäksi ääneksi. Tyyliltään Leeland muistuttaa Hillsongia mutta säilyttää persoonallisen värinsä. Vierailu Keuruulla on osa bändin kiertuetta Pohjoismaihin.

Lauantai-iltapäivän avaa tunnettu kotimainen artisti Jippu. Lavalle nousee myös Recovery, ennennäkemätön kokoonpano suomalaisia huippumuusikoita, jotka esittävät legendaarisen Koinonian kappaleita.

Habakuk kiittää ja kumartaa

Myöhään lauantaina pala Suomigospelin historiaa päättyy, kun satakuntalainen Habakuk pitää jäähyväiskonserttinsa.

– Nyt miltei kahden vuosikymmenen jälkeen on tullut aika vetää bändin keikoista se viimeinen. Bändin lopetuspäätökseen ei sisälly sen suurempaa dramatiikkaa. Koemme, että Jumalan meille antama tehtävä on tämän bändin osalta suoritettu, summaa Lassi Laamanen, yksi bändin perustajajäsenistä.

Iso Soitto päättyy sunnuntaina musiikkijumalanpalvelukseen ja päätöskonserttiin. Sunnuntaina kuullaan muun muassa heprealaisia lauluja, joita esittää tunnettu aviopariduo Ulla ja Pete. Heitä säestää huilulla Juhani ”Junnu” Aaltonen.


Ruut Ahonen


www.isosoitto.fi.

Jaa
Yhteisöjen ymmärtäminen vaati vuoropuhelua
NiceDesign rakentaa naisten välistä yhteyttä
Parikymppinen kestohitti soi yhä
Ida Elina puhuu koululaisille rohkeudesta
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!